מעוניין להפסיק לעשן..!!עצתכם..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניין להפסיק לעשן..!!עצתכם..
    יוסי
    20/07/2008

לאחורנה שמעתי מאנשים שדיקור סיני עוזר להפסיק זה נכון???כי לבד וכדורים וכל מני ידברים כאלה נייסתי וזה לא עוזר לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לך על זה

גל
    22/07/2008

אין לי מושג אם דיקור סיני עוזר, אבל אם שמעת אז לך על זה. גישתי היא לנסות הכל. הרצון וההבנה צריכים להתפתח - מה שאני אומר זה שהגמלות מעישון אינה הוקוס-פוקוס, כאילו יש איזה תרופת קסם שתעלים את ההתמכרות. אין כזה דבר. זה כמו ללמוד לרכב על אופניים - פשוט צריך ללמוד. עצתי למי שבאמת נמאס לו ממעגל העישון - להתחיל להיות קשוב לגוף, לתחושות שהוא משדר כשאנחנו "צריכים" סיגריה. הגוף אינו זקוק לעשן, הוא זקוק לאויר נקי, אבל בגלל שלא נח לנו עם התסמינים של הגוף, אנו מעשנים סיגריה (שמעבירה את התסמינים) תוך כדי שאנו מתרגמים את התחושה כצורך בסיגריה. ברגע שאנו רואים שהתסמינים אינם שלילים, אנו מבינים שלא צריך להעביר אותם ולכן גם לא צריך לעשן. תבדוק בעצמך ותראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו