אוהבת לעשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהבת לעשן
    מיקי
    19/06/2007

אני ממש אוהבת לעשן, לא יכולה לראות את עצמי לא מעשנת. אבל כולם מציקים לי ואני יודעת שכדאי להפסיק, יש למישהו הצעה מאיפה להתחיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהבת לעשן

הוספת תגובה

• אין מה להפסיד

טל
    16/07/2007

את במצב שהייתי בדיוק-אהבתי את הסיגריות יותר מאשר את עצמי.
    מישו שאוהב אותי קנה לי את הספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" - האמת שקראתי ללא התחייבות מיצידי-סה"כ מתוך סקרנות -לא תכננתי להפסיק את החברות רבת השנים ביני לבין הסגריה
    בקיצור אני לא מעשנת כבר שבוע כי סיימתי את הספר ואי אפשר להמשיך לעשן אחרי הקריאה בו.
    מה שמדאיג אותי וממש אני מנסה למצוא את התעלומה - איך זה שהפסקתי בכזו קלות? ללא יסוריי גמילה מוכרים , ללא רצון למלא את החסר באוכל , ללא קריזות,מה אני אגיד לך - אם אני נגמלתי- כל מכור יכול להגמל.
    רק לציין שעישנתי 20 שנה בין 22 ל 25 סגריות ביום.
    ניסיתי את כל הגמילות האפשריות : דיקור סיני, ביואנרגיה, היפנוזה, טיפול בלייזר - שום דבר לא הוביל אותי להצלחה.הייתי יוצאת מהטיפול ומדליקה סגריה מיד.
    אני לא רוצה לציין כמה כסף השקעתי לנסיונות גמילה האלה.
    בקיצור אם את רוצה להבין מה קורה איתך ולמה את מעשנת ולמה קשה להפסיק ולמה כל כך קל להפסיק אחרי שמבינים דברים לעומק ובמדוייק - תשקיעי 75 ש"ח ותקני את הספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקי

עמית
    26/11/2007

קבעי לך יום לבשי ביגדי ספורט ורוצי מרחק מדוד של קילומטר וחצי ללא הפסקה בריצה , לאחר מכן תחזרי אלי ותגידי אם את לא רוצה להפסיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו