מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לעשות את זהטניה31/07/2008
תמיד אמרו לי שצריך להפסיק בבת אחת ואת זה אני ממש לא מסוגלת, האם שמעתם על כאלו שנגמלו בהדרגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבת אחת והדרך הקלה מומלצת בחום!
רון31/07/2008אני מכירה שלושה אנשים שהפסיקו בדרך הקלה להפסיק לעשן, ובנוסף אני. לןפני כן ניסיתי להפסיק המון פעמים וכל פעם בדרך אחרת... להפחית כמות רק עוןשה את זה יותר קשה ובסוף חוזרים לעשן. השיטה של אלן קאר זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים ( חוץ מלהכיר את בעלי), הייתי מעשנת המון וחשבתי שאני אוהבת לעשן והפסקתי ממש בקלות ומיד(לא בהדרגה), אני יודעת שזה לא נשמע הגיוני, ככה גם אני חשבתי, אבל את יכולה לנסות, הם מחזירים את הכסף אם את חוזרת לעשן ובכל מקרה את מוציאה את הכסף הזה על סיגריות... מקווה שעזרתי , בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להפסיק?
גל01/08/2008הי, כן אפשר להוריד בהדרגה את כמות העישון. לי זה קרה כך. אפילו לא הורדתי בכמות אלה הכמות ירדה (ויש הבדל). ככל שנעשתי מודע יותר לגופי, מחשבותי ורגשותי, כך ירדה כמות העישון. פשוט יש יותר כח ללכת דרך "הצורך לעשן" מבלי לעשן ויש יותר הערכה למצב המשוחרר מהרגל. לא באמת צריך להפסיק לעשן, אם כבר אז להשתחרר מההרגל. הרי מעשן אינו באמת מעוניין להפסיק, הוא נהנה מהעישון. מה שצריך זה ללמוד לחיות במצב חדש, וצריך אומץ, סבלנות וסקרנות בשביל לפתח את זה. דרך צלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)