מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 18 חייב תשובותרותם שמעוני05/08/2008
אני מעשן מגיל 15 בערך ומאז התחילו לי כאבי עיניים משהו מוזר השאלה שלי האם יש אנשים שכתוצאה מעישון סיגריות יכולים לסבול מכאבים באזור העיינים ועייפות?. ניסיתי להפסיק מספר פעמים אבל רק לשבוע וזה לא עזר אחרי כמה זמן אפשר להרגיש את ההבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לבן 18
אורית רוזן05/08/2008שלום רותם,
כמובן שלעישון יש השלכות בריאותיות, שיכולות לכלול עייפות והפרעות בתפקוד של המערכות בגוף.
כשמפסיקים בצורה נכונה, ניתן להרגיש הטבה בתחושות כבר מהרגע הראשון.
בכל מקרה, חשוב לי לציין שההשפעות של העישון הן מאוד אינדיווידואליות, ישנה קשת מאוד רחבה של השפעות, והביטוי האישי משתנה מאדם לאדם.
בלי קשר לעישון, יכול להיות ששווה להבדק אצל מומחה בנושא העיניים, או כאבי ראש.
נשמח לעזור כשתהיה בשל להפסיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עוד זוכרת אותי? - הפסקתי הפסקתי!
רותם שמעוני21/08/2008איזה אושר פשוט כיף גדול מיום ראשון אני בלי סיגריה (היום חמישי) אני עדין לא מרגיש הכי טוב ויש קצת עייפות אבל אני מאמין שזה יעבור לי מקווה מאוד לגלות שהסגריות גרמו לי לעייפות וכאבי הראש האלו תודה לכם אני נגמלתי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחולי רותם
אורית רוזן25/08/2008ברכותי על ההפסקה, תזכור, להפסיק לעשן לא קשה,
מה שמקשה על ההפסקה זה התפיסה שאמור להיות קשה.
תמשיך להיות מבסוט מההפסקה, גם אם יהיו ימים קשים בחיים- בלי קשר לעישון.
תמיד תזכור שגם אם קשה בדברים אחרים, אתה לפחות לא צריך להרעיל את הגוף באופן קבוע. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)