בן 18 חייב תשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 18 חייב תשובות
    רותם שמעוני
    05/08/2008

אני מעשן מגיל 15 בערך ומאז התחילו לי כאבי עיניים משהו מוזר השאלה שלי האם יש אנשים שכתוצאה מעישון סיגריות יכולים לסבול מכאבים באזור העיינים ועייפות?. ניסיתי להפסיק מספר פעמים אבל רק לשבוע וזה לא עזר אחרי כמה זמן אפשר להרגיש את ההבדל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 18 חייב תשובות

הוספת תגובה

• תשובות לבן 18

אורית רוזן
    05/08/2008

שלום רותם,
    כמובן שלעישון יש השלכות בריאותיות, שיכולות לכלול עייפות והפרעות בתפקוד של המערכות בגוף.
    כשמפסיקים בצורה נכונה, ניתן להרגיש הטבה בתחושות כבר מהרגע הראשון.
    בכל מקרה, חשוב לי לציין שההשפעות של העישון הן מאוד אינדיווידואליות, ישנה קשת מאוד רחבה של השפעות, והביטוי האישי משתנה מאדם לאדם.

בלי קשר לעישון, יכול להיות ששווה להבדק אצל מומחה בנושא העיניים, או כאבי ראש.

נשמח לעזור כשתהיה בשל להפסיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את עוד זוכרת אותי? - הפסקתי הפסקתי!

רותם שמעוני
    21/08/2008

איזה אושר פשוט כיף גדול מיום ראשון אני בלי סיגריה (היום חמישי) אני עדין לא מרגיש הכי טוב ויש קצת עייפות אבל אני מאמין שזה יעבור לי מקווה מאוד לגלות שהסגריות גרמו לי לעייפות וכאבי הראש האלו תודה לכם אני נגמלתי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחולי רותם

אורית רוזן
    25/08/2008

ברכותי על ההפסקה, תזכור, להפסיק לעשן לא קשה,
    מה שמקשה על ההפסקה זה התפיסה שאמור להיות קשה.

תמשיך להיות מבסוט מההפסקה, גם אם יהיו ימים קשים בחיים- בלי קשר לעישון.
    תמיד תזכור שגם אם קשה בדברים אחרים, אתה לפחות לא צריך להרעיל את הגוף באופן קבוע. :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו