דיכאון קל אחרי גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון קל אחרי גמילה
    מאירה
    17/08/2008

הפסקתי לעשן, בעזרתכם, לפני כחודשיים. ותודה לכם על כך. אולם לגמילה יש תופעות לוואי שאינן נעימות: 1. אני אוכלת המון ועולה במשקל. כשעישנתי - הסתפקתי בארוחה קלה אחת ביום (הסיגריות היו תחליף לאוכל). 2. איבדתי את שמחת החיים. אני בוכה בקלות, עייפה מאד, נמשכת לשינה כמה פעמים ביום. 3. בחודש הראשון לא רציתי בכלל לעשן. לאחרונה אני מתחילה להשתעשע ברעיון לחזור ל"עישון קל"... למרות שאני יודעת שאפילו שאכטה אחת - אסורה לחלוטין. אני מרגישה ש"שטיפת מוח" נוספת לא תעזור הפעם. האם יש לכם המלצות לתרופה כלשהי? (אני בת 55 ובריאה בדר"כ. לא צורכת תרופות נוספות). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון קל אחרי גמילה

הוספת תגובה

• גם לדברים טובים לוקח זמן להתרגל

אורית רוזן
    18/08/2008

מאירה היקרה שלום רב,
    ראשית אני שמחה מאוד עבורך שהפסקת לעשן. שנית, חשוב שתביני, שמה שגורם לך להרגיש את כל אותם דברים לא נעימים הם השאריות של השטיפת מוח שאומרת שלהפסיק לעשן זה קשה, ושיחסר לך משהו אחרי שתפסיקי, ושיהיו לזה השפעות לא טובות פזיות ומנטאליות, וההוכחה לזה היא שאת משתעשעת במחשבה להדליק סיגריה, למרות שאת כל כך מאושרת שאת לא מעשנת.
    בנושא התרופות, אם לא צרכת עד כה, את בטח לא צריכה להתחיל רק כי הפסקת לעשן!!!

מה שכן, מהנסיון הצבור שלנו את כן מקרה קלאסי להגיע למפגש נוסף, או אפילו ליצירת קשר טלפוני.
    הרי בפעם הראשונה זה מאוד עזר, אין סיבה שמפגש נוסף שזוהי תכליתו, לא יעזור.
    אל תתני ליאוש של המעשנים שאי אפשר להפסיק להסתנן... תמיד תזכרי שנתת לעצמך מתנה נהדרת.
    יש לנו את הכילים לעזור לך, אנא צרי קשר ונשמח לעשות את זה.
    כלקוחה שלנו, מגיע לך יחס אישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו