מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחווףאלון27/08/2008
אני בן 14 ולפני כמה זמן התחלתי לעשן עם חברים ועכשיו אני מאוד רוצה להמשיך ואני לא יודע איך לעצור את החשק כי אני ממש צריך סיגריה מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן -14
אורית רוזן28/08/2008אלון שלום,
העזרה שאני יכולה לתת לך דרך הפורום היא כזאת,
1.חשוב שתבין:
שלפני שהתחלת לעשן לא היה לך שום צורך בסיגריות. והצורך נוצר רק כי התחלת לעשן. הביטוי של הצורך הוא תחושות לא נעימות של ריקנות וחוסר ביטחון. ככל שתייחס יותר כוח לתחושות האלה, הן יתעצמו.
לפיכך, כשתרגיש את התחושות האלה תגיד לעצמך שאם לא תדליק סיגריה נוספת הם יעלמו.
הניקוטין תוך 72 שעות נעלם ממחזור הדם, ז"א שאם תעבור את הזמן הזה בלי לעשן, ניפתרה בעייתך.
ובכל מקרה, אם אתה רוצה לא לחזור לתחושות המצוקה האלה,
מעכשיו, בכל פעם שתראה את חבריך או כל אדם אחר מעשן, תזכיר לעצמך את המצוקות, ואל תיפול לפיתוי של המחשבה שזה כיף לעשן !!!
ותזכור טוב טוב טוב את המצוקות שהעישון גרם להם!!!
תשתמש בעצותי ותהיה בסדר גמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)