מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורית, בני, אני עדיין לא מאושר:(מיכאל28/08/2008
לא מעשן כבר כמעט שלושה חודשים, ועדיין פה ושם רוצה סגריה ובכללי לא מעשן אבל לא מאושר. האם באמת פספסתי משהו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וכמובן שבני הוא רמי:)
מיכאל28/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לשמוע מימך...
אורית רוזן29/08/2008הי מיכאל,
האושר בהקשר של הסיגריות הוא מאוד ממוקד ומנותק מכל ההסתבכויות האחרות של החיים שלא חסרות :-)
תמיד תזכור להיות כנה עם עצמך ולשאול את השאלה:
האם אני רוצה לעשן כל יום כל היום בלי שיש לי את היכולת להפסיק??? כשתענה על השאלה הזאת בכנות תבין שכל מה שנותר לך זה להיות מאושר מההחלטה.
שני דברים עיקריים מקשים על היכולת של מעשנים להיות מבסוטים מהמתנה הנפלאה שנתנו לעצמם, והפסיקו להרעיל את עצמם באופן קבוע:
1. אשליית ההנאה והתועלת בעישון (למרות שהם יודעים שאין כזאת)- יש רק שרשרת של לכלוך סירחון ומחלות...
2. שהם מתייחסים לאושר שקשור בסיגריה מהזוית של ההיבט הרחב של אושר.
חשוב לזכור,
הבחירה בעניין העישון היא מאוד ממוקדת, מנותקת משאר המורכבויות בחיים, וכנה.
להפסיק בחרת, עכשיו אתה בוחר אם לסבול מזה, או להנות ולפרגן לעצמך (רק בהקשר של הסיגריות).
תזכור להיות ממוקד, ואני בטוחה שתצליח
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה כל יום כל היום רוצה פעם ...
מיכאל29/08/2008בכמה ימים:) אוףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א שאתה בוחר להשלות את עצמך
אורית רוזן30/08/2008ולפיכך בוחר לסבול, כי אתה יודע שאין אחת פעם ב...
זה שקר, כי אחת בכמה ימים תהפוך מהר מאוד לכמה וכמה ביום...
אם אתה מוכן לסבול למען השקר, תהיה מודע לבחירה
יש באפשרותך לבחור להתייחס לזה אחרת, ולהוסיף את הפסקת העישון לרשימת
ההישגים, במקום לרשימת הבעיות...
שוב בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)