מה זה בשל להפסקה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה בשל להפסקה?
    אריה צימרמן
    04/09/2008

שלום רב, אני חייל בן 20, מעשן קבוע בערך 3 שנים, במהלכן אני זוכר כמה הפסקות בנות יום יומיים ושבוע הכי הרבה... ותקופות שבהן עישנתי לא יותר מסיגריה 2 ביום... כמובן שהעישון גבר בסופ"ש כשיוצאים הביתה ומגיע לכמעט 2 קופסאות שלמות בסופ"ש אחד. לפני כ-5 חודשים, איבדתי חבר בתאונת דרכים, בן 19 במותו. מה שגרם לי לפוסט טראומה, ולמחשבות על האם כל כך ברור לי שאזכה לראות את המחר... שהחיים הם כל כך שברירים, ואי-אפשר לדעת מה יהיה בעוד שעה! מה שכמובן גרם לי לעשן הרבה יותר בטענה: "איני יודע מה יהיה מחר, אז קיבינימט על הכל, אני מעשן!" כיום, כמה חודשים אחרי המקרה המצער, כשאני רגוע שוב, יש לי שאלה איך אני יודע שאני בשל להפסיק לעשן? אני לא מעשן כבר 3 ימים, ויש לידי עכשיו סיגריה שאני מתלבט מאד אם לעשן או לא. אני עדיין חושב על החבר שלי ז"ל שנהרג בטרם עת... ומהרהר לעצמי את הרצון שאין לי כל כך, להפסיק לעשן. אני חושב שזה כיף ומרגיע... אבל שיש גבול לטעם הטוב, ואני יודע מתי לשים אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה בשל להפסקה?

הוספת תגובה

• בשלות להפסיק

אורית רוזן
    06/09/2008

אריה שלום,

הבשלות נמדדת בד"כ ע"י הפעולות שכל אדם עושה, כביטוי לרצון להפסיק.
    באם אתה יכול לרתום את עצמך לתהליך של להגיע לסדנה, לפתוח את הראש ולהקשיב, יש סיכוי טוב מאוד שתוכל להפסיק, ובקלות. (כמו הרבה מיליונים בעולם).

לפיכך, אני מציעה לך להחליט על מועד, ליצור איתנו קשר דרך האתר של אלן קאר- אין לך מה להפסיד,
    לחיילים אנחנו אפילו עושים הנחות משמעותיות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו