תוהה לגבי השיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוהה לגבי השיטה
    תמי
    06/09/2008

הי, אני בת 32 ומעשנת בערך קופסא ביום כבר 15 שנה. עד השנה האחרונה לא ניסיתי להפסיק ברצינות אף פעם ולא עבר יום אחד שבו לא עישנתי, זאת למרות שאני מרגישה כבר עכשיו את ההשפעה הנוראית על הבריאות ואיכות החיים. פשוט נראה לי בלתי אפשרי להפסיק. אבל בזמן האחרון הרצון להפסיק גבר ולפני כמה חודשים קראתי את הספר של אלן קאר והוא לא ממש עשה את העבודה. אחרי שזה נכשל ניסיתי להפחית בהדרגה וגם זה לא עבד ( נתקעתי ב 15 סיגריות ליום שזה שיפור קל, אבל ממש לא מספיק ). מה שרציתי בעצם לשאול זה אם יש טעם לנסות את הסדנא למרות שהספר לא עבד עלי, וגם - אם יש בכלל סיכוי למישהו שלא הצליח להפסיק לעשן אפילו לכמה שעות, להיגמל בסדנא חד פעמית. אשמח אם תיתנו לי תשובות אובייקטיביות למרות שאתם מייצגים את השיטה של קאר, וגם אם תוכלו לציין את המחיר. תודה תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוהה לגבי השיטה

הוספת תגובה

• תהיות לגבי השיטה

אורית רוזן
    06/09/2008

תמי שלום,
    ראשית אני מברכת אותך על עצם ההתעניינות וגילוי הרצון להפסיק.
    חשוב שתביני שאחד הערונות הבסיסיים בשיטה הינם שהיא לא מיועדת לסוג מסויים של מעשן, היא יכולה לעבוד בשביל כל המעשנים (1-100 סיגריות ביום, יום- חמישים שנה של עישון...), המלכודת עובדת באותו אופן והיציאה מימנה כנ"ל.
    הרבה מההצלחות שלנו הם עם אנשים שקראו את הספר ולא הצליחו להפסיק באמצעותו.
    כל מה שנידרש מכולם כאחד הוא: הרצון לעשות שינוי תפיסתי לגבי העישון והסיגריות. באם יש את המוכנות והפתיחות המינימאלית, סיכוי מאוד מאוד טוב שאת תהיי בסדר גמור !!!

נשמח לשמוע מימך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו