מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגמלתי!!! אבל אני צריך חוות דעת!אורן10/09/2008
היי לכם! אני בחור בן 28 עד לפני שבוע הייתי מעשן קופסא ליום במהלך 10 שנים הפסקתי מפחד האמת..ברגע שהתחלתי להרגיש רע עם עצמי פיזית שאני עולה במדרגות או רץ טיפה כמו זקן! אפילו פחות עכשיו אני כבר 5 ימים בלי סיגריות ...נהיה לי עולם אחר מבחינת מאמץ..פתאום כבר לא קשה לעלות במדרגות או בעלייה הכל יותר פתוח...פתאום אני קם עם אנרגיה של קפיץ..וזה רק 5 ימים!!! וואוו אבלללל יש לי תופעות מפחידות פתאום...לא היו לי אותם שעישנתי.. לפעמים במהלך היום יש לי פתאום ללא מאמץ או סיבה מיוחדת קוצר נשימה..הרגשה לא משהו..כאילו כל הדברים החיוביים שקיבלתי ב5 ימים האלו ללא סיגריות נעלמות לחצי שעה ..חוסר אויר מסויים ושאני קופץ במקום או מתנועע אני מרגיש הקלה..כאילו הגוף רוצה פעילות ללא הפסקה :( זה מפחיד אותי...התופעה מוכרת לכם? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי
רמי רומנובסקי17/09/2008אורן שלום
התופעות לוואי שציינת אינם מוכרות לי אך אם הן נמשכות מעבר לכמה ימים אני ממליץ שתפנה לבדיקה אצל רופא, לדעתי תגלה שהכל בסדר, בחלק גדול מהמקרים עודף האנרגיה והחמצן מייצרים תחושות מעט שונות ממה שאנו רגילים בימים הראשונים להפסקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מה קור
יהודה21/09/2008אני גם כן הספקתי כמוך המצב פשוט 10 שנים של עישון לא באים ברגל וזה משאיר בפנים גם חלק לאט לאט זה יצא אז זה נורמאלי שאתה נחנק וכדומה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)