אין לכם דעה או רעיון עידוד לא יזיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לכם דעה או רעיון עידוד לא יזיק
    שלום
    13/09/2008

אני לא מעשן כבר שנה .אחרי שקראתי את הספר עישנתי 30 שנה 2 חפיסות ליום אומרים שאם הזמן הצורך לעשן נמוג . אני חושב שלא . בימים אלו אני מתלבט עם לחזור לעשן .האמת שכבר כמה ימים זה לא יוצא לי מהראש. אבל האמת זה מפחיד לחזור .כול כך היה לי קשה בהתחלה להפסיק לעשן .והרי רציתי להפסיק לעשן ושמחתי שאני לא מעשן . והיתי גאה בכך שאני לא מעשן אז מה השתבש איפה נעלמה הגאווה שאני לא מעשן . התחושות של הארה פנימית ואושר שאני לא מעשן . התחושה שהצלחתי להתגבר על זה סוף סוף לאן לאן זה נעלם ?איפה המדליות והעידודים שקיבלתי בהתחלה? הכול כול כך מסובך או שאני עושה את זה מסובך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה מילות עידוד

אורית רוזן
    14/09/2008

שלום שלום,
    התשובה נמצאת בגוף שאלתך,
    כמו שאמרת, להפסיק לעשן לא קשה, המעשנים והחברה בכלל מסבכים את זה.
    אל תיתן לזה שאתה חושב על עישון לבלבל אותך ולגרום לך לחשוב שאתה רוצה לעשן.
    לעתים, בגלל שהזמן עובר ואנחנו שוכחים את כל הדברים ששנאנו בעישון, אנחנו יותר מושפעים משטיפת המוח שמייחסת הנאה או תועלת לעישון.
    אל תיתן לשקרים האלה לתעתע בך, ולגרום לך לחשוב שאתה רוצה לעשן.
    תשאל את עצמך את השאלה הכנה: האם אני רוצה לעשן כל יום כל היום בלי שיש לי את היכולת להפסיק???
    כשתענה על השאלה בכנות, אני בטוחה שהשמחה תשוב אליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שלום
    14/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו