הפסקת עישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון
    מירי
    20/09/2008

אחרי יותר מ-40 שנות עישון נגמלתי (די בקלות להפתעתי) מעישון כבד התחלתי לשמוע כל מיני סיפרים על ראקציות בריאותיות שמופיעות לאחר עישון של הרבה שנים רצוי לציין שאני בת 60 יש בעית לחץ דם מאוזן לגמרי עם נטילת תרופות , כמו כן נוטלת ציפרלקס 10 מילגרם פעם ביום. שמעתי אפילו על התקפי לב אחרי הפסקה של כמה חודשים בעישון. האם זה מקרי? או שאכן יש ראקציות כבדות ? אודה על תשובתכם המהירה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון

הוספת תגובה

• תופעות גופניות לאחר הפסקת עישון

אורית רוזן
    20/09/2008

מירי שלום,
    ראשית אני רוצה לברך אותך על שהפסקת לעשן, כמו כן שמחתי לשמוע שאפילו קל לך- מצוין, זכית, את עוד אחת מהרבה מליונים בעולם שמצאו את הפסקת העישון כקלה.
    יחד עם זאת, את מעלה חשש שמעצם ההפסקה הגוף יגיב בצורה שלילית.
    וזוהי הבעיה החמורה של הפסקת העישון- התפיסה של החברה (גם של המעשנים וגם של הלא מעשנים) שאנחנו אמורים לעבור תקופה קשה, מנטאלית ופיזית לאחר ההפסקה. וזה פשוט לא נכון.

תדמייני לעצמך צמח או כל בעל חיים אחר- מידי יום את מרעילה אותו, ויום בהיר אחד את מפסיקה להרעיל ולהזיק לו, האם יוטב לו כשהפסקת או שהוא יפגע מזה????
    אני מקווה שהתשובה ברורה.

יש המון אנשים בעולם כולו שמפסיקים לעשן ומנהלים חיים בריאים ונפלאים אחרי ההפסקה.
    ואם יש כאלה שלקו בחוסר מזל ופקדה אותם מחלה כלשהי בסמוך או אחרי ההפסקה, זה עדיין לא מצביע על קשר ישיר, ממש לא !!!
    יותר סביר להניח שאם הם לא היו מפסיקים הם היו חולים קודם
    אני מאמינה שאת תהיי בסדר גמור,

ברכותי שוב על ההפסקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו