מעשן למרות שלא בא לי לעשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעשן למרות שלא בא לי לעשן
    ראובן
    28/09/2008

שלום לכם הייתי בסדנא שלכם ביום שישי לפני 9 ימים עד יום חמישי לא עישנתי כלל,לאחר איזשהיא שיחת טלפון מעצבנת לקחתי סיגריה...והרגשתי "איכסה" אבל מאז אני מעשן 4 או חמש סיגריות ליום...זה עושה לי איכסה בבטן ,בפה ובראש (אולי אפילו כאב ראש קל ) ולמרות זאת אני מעשן אותן. אין לי הסבר לזה....את הסיגריות אני מעשן בכלל לא איפה שחשבתי שיחסרו לי (לא עם קפה ,בירה או אחרי ארוחה....)אלה ממש סתם....ואני באמת מרגיש עם זה "סתם" ולמרות האמור לעיל....אני מעשן אותן דעתכם...... דרך אגב ,למה אתם לא מחלקים את האי מאיילים של אלה שהיו איתנו בסדנא ,אינטרקציה ביננו ,אני חושב שהייתה עוזרת לנו ומחזקת אותנו תודה ראובן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעשן למרות שלא בא לי לעשן

הוספת תגובה

• סיגריות סתם...

אורית רוזן
    01/10/2008

ראובן היקר,
    שמחתי לשמוע שאכן הפסקת אחרי הסדנה, ואני משערת שבקלות, אחרת היית מציין אם לא.
    ראשית חשוב לציין שלא תדאג מעצם זה שנפלת מחדש למלכודת, יש מעשנים שצריכים יותר ממפגש אחד כדי להפטר מהעישון באופן סופי.

יש להשתמש במידע החדש שנוסף מאז הפסקת העישון.
    אני מבקשת שתיצור קשר עם המשרד לפגישה נוספת,
    אני בטוחה שנוכל לעזור לך באופן סופי, ומעכשיו לא תצטרך להגיד סתם
    בעניין הסיגריות :-)

שנה נהדרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו