מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעשן למרות שלא בא לי לעשןראובן28/09/2008
שלום לכם הייתי בסדנא שלכם ביום שישי לפני 9 ימים עד יום חמישי לא עישנתי כלל,לאחר איזשהיא שיחת טלפון מעצבנת לקחתי סיגריה...והרגשתי "איכסה" אבל מאז אני מעשן 4 או חמש סיגריות ליום...זה עושה לי איכסה בבטן ,בפה ובראש (אולי אפילו כאב ראש קל ) ולמרות זאת אני מעשן אותן. אין לי הסבר לזה....את הסיגריות אני מעשן בכלל לא איפה שחשבתי שיחסרו לי (לא עם קפה ,בירה או אחרי ארוחה....)אלה ממש סתם....ואני באמת מרגיש עם זה "סתם" ולמרות האמור לעיל....אני מעשן אותן דעתכם...... דרך אגב ,למה אתם לא מחלקים את האי מאיילים של אלה שהיו איתנו בסדנא ,אינטרקציה ביננו ,אני חושב שהייתה עוזרת לנו ומחזקת אותנו תודה ראובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגריות סתם...
אורית רוזן01/10/2008ראובן היקר,
שמחתי לשמוע שאכן הפסקת אחרי הסדנה, ואני משערת שבקלות, אחרת היית מציין אם לא.
ראשית חשוב לציין שלא תדאג מעצם זה שנפלת מחדש למלכודת, יש מעשנים שצריכים יותר ממפגש אחד כדי להפטר מהעישון באופן סופי.
יש להשתמש במידע החדש שנוסף מאז הפסקת העישון.
אני מבקשת שתיצור קשר עם המשרד לפגישה נוספת,
אני בטוחה שנוכל לעזור לך באופן סופי, ומעכשיו לא תצטרך להגיד סתם
בעניין הסיגריות :-)
שנה נהדרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)