מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת עישון בהריוןנועה30/09/2008
שלום לכל המעשנים לשעבר וישר כח אני מעשנת קופסא ליום כבר 12 שנים , השבוע גיליתי שאני בהריון ( שבוע 3-4) ולמרות שהצורך שלי בסיגריות פחת בצורה דרמטית הוא עדיין לא נעלם לגמרי. אני מוצאת את עצמי מעשנת כחמש סיגריות ליום שהן חמש יותר מדי. תמיד קיוותי שכשאני אהייה בהריון הגוף יפריש סמים נפלאים שיהפכו את ריח הסיגריות לבלתי נסבל אבל לצערי זה לא קורה. האם יש מישהי שיכלוה ליעץ לי איך להיפטר מהצרה הזאת אחת ולתמיד? והאם אני יכולה לקחת כל מיני תחליפי ניקוטין למיניהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון בהריון
אורית רוזן01/10/2008
ליה היקרה, מזל טוב על הידיעה המשמחת !!!
הסיבה היחידה שבגללה מעשנות מצליחות להפסיק בתקופת הריון היא שהפחד מהנזקים שהן מחוללות לעובר, עולים על התועלות שהן מייחסות לעישון. (וזו הסיבה שרובן הגדול, אם מצליחות להתנזר בתקו' ההריון, בתום ההריון חוזרות לעשן ובד"כ כמויות יותר גדולות...).
הגוף לצערנו הרב, כשאנחנו הופכות להיות אימהות אינו מייצר את החומרים שאת מייחלת להם, אלא ההפך, הנזקקות שלנו לסיג עולה עם הזמן, מהרבה סיבות שרובן המאוד גדול נעוצות בראש, בתפיסה שלנו את העישון.
לפיכך הדרך היחידה להיפטר מהרעה החולה הזאת, היא לעבור שינוי תפיסתי עמוק.
אני מציעה לך לבדוק ולחפש עזרה, אבל כזאת שאכן מציעה שינוי תפיסה ודרך חשיבה חדשים על העישון.
בעניין ה4-5 ליום או תחליפים, ממש לא מומלץ, רק מגביר את תחושת הניזקקות.
בהצלחה ושנה נהדרת,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחתי בלי 24 שעות
נועה04/10/2008אני שפחה נאמנה לסיגריות ואף פעם לא ניסיתי להפסיק בצורה אמיתית, אני פוגעת בעצמי, בבעלי , בכלבים שלי. אני לא מתכוונת להיות מעשנת ובהריון, מעגל הפגיעה שאני יוצרת סביבי צריך להפסיק ועכשיו. אני פשוט מקווה שהפגיעה האולטימטיבית - הפגיעה בעובר, תיתן לי מספיק מוטיבציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון....
נעמה16/04/2009פשוט תפסיקי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)