הפסקת עישון בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון בהריון
    נועה
    30/09/2008

שלום לכל המעשנים לשעבר וישר כח אני מעשנת קופסא ליום כבר 12 שנים , השבוע גיליתי שאני בהריון ( שבוע 3-4) ולמרות שהצורך שלי בסיגריות פחת בצורה דרמטית הוא עדיין לא נעלם לגמרי. אני מוצאת את עצמי מעשנת כחמש סיגריות ליום שהן חמש יותר מדי. תמיד קיוותי שכשאני אהייה בהריון הגוף יפריש סמים נפלאים שיהפכו את ריח הסיגריות לבלתי נסבל אבל לצערי זה לא קורה. האם יש מישהי שיכלוה ליעץ לי איך להיפטר מהצרה הזאת אחת ולתמיד? והאם אני יכולה לקחת כל מיני תחליפי ניקוטין למיניהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון בהריון

הוספת תגובה

• עישון בהריון

אורית רוזן
    01/10/2008

ליה היקרה, מזל טוב על הידיעה המשמחת !!!
    הסיבה היחידה שבגללה מעשנות מצליחות להפסיק בתקופת הריון היא שהפחד מהנזקים שהן מחוללות לעובר, עולים על התועלות שהן מייחסות לעישון. (וזו הסיבה שרובן הגדול, אם מצליחות להתנזר בתקו' ההריון, בתום ההריון חוזרות לעשן ובד"כ כמויות יותר גדולות...).
    הגוף לצערנו הרב, כשאנחנו הופכות להיות אימהות אינו מייצר את החומרים שאת מייחלת להם, אלא ההפך, הנזקקות שלנו לסיג עולה עם הזמן, מהרבה סיבות שרובן המאוד גדול נעוצות בראש, בתפיסה שלנו את העישון.
    לפיכך הדרך היחידה להיפטר מהרעה החולה הזאת, היא לעבור שינוי תפיסתי עמוק.
    אני מציעה לך לבדוק ולחפש עזרה, אבל כזאת שאכן מציעה שינוי תפיסה ודרך חשיבה חדשים על העישון.
    בעניין ה4-5 ליום או תחליפים, ממש לא מומלץ, רק מגביר את תחושת הניזקקות.

בהצלחה ושנה נהדרת,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחתי בלי 24 שעות

נועה
    04/10/2008

אני שפחה נאמנה לסיגריות ואף פעם לא ניסיתי להפסיק בצורה אמיתית, אני פוגעת בעצמי, בבעלי , בכלבים שלי. אני לא מתכוונת להיות מעשנת ובהריון, מעגל הפגיעה שאני יוצרת סביבי צריך להפסיק ועכשיו. אני פשוט מקווה שהפגיעה האולטימטיבית - הפגיעה בעובר, תיתן לי מספיק מוטיבציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון....

נעמה
    16/04/2009

פשוט תפסיקי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו