קפה קפה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפה קפה..
    פלג
    11/10/2008

שלום לכם.. אני לאחר הפסקה של יומיים (לראשונה בחיי) בעקבות הספר הנהדר של אלן קאר הולך לי די בסדר במשך רוב היום אבל הבוקר מאוד מאוד קשה לי חסר לי לשתות קפה שחור שיוצר לי מייד התנייה עם סיגריה אז אחרי יום אחד בלבד חזרתי לשתות קפה וזה פשוט הורג אותי מה עושים ? לא מעניין להפסיק עם הקפה בכלל יש לי הרגשה שהתמכרות שלי לקפאין היא יותר גדולה מניקוטין (10 שנים קופסא ביום) אשמח לשמוע המלצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפה קפה..

הוספת תגובה

• קפה קפה- אפילו טעים

אורית רוזן
    11/10/2008

שלום נתנאל היקר,
    ברכותי על הצטרפותך למפסיקים המבסוטים באמצעות השיטה של אלן קאר !!!

יש בלבול מאוד גדול בין זה שחושבים על סיגריות לבין זה שזוהי הוכחה שקשה.
    זה שאתה נזכר בסיג. שנהגת לעשן דבר ראשון על הבוקר עם הקפה הראשון, לא אומר שבאמת קשה לך.
    זה אומר שאתה חושב על סיגריות. (נורמאלי לחלוטין שתחשוב על זה, כי 10 שנים זה מה שעשית...
    עכשיו אני מזמינה לשנות את התוכן של מה אתה חושב.

במקום לחשוב: "הנה זו עובדה שקשה, וההוכחה היא שהמחשבה לא עוזבת אותי..."

תחשוב:" איזה מזל יש לי שהפסקתי להרעיל את עצמי דבר ראשון על הבוקר, זה מה שמעשנים עושים כל חיי העישון שלהם, וזה מה שגורם להם להשתעבד... איזה בר מזל אני שהפסקתי... עכשיו אני יכול להנות מהקפה מבלי להרעיל את עצמי במקביל"

אם תאמר דברים אלה, אני בטוחה שדרכך תהיה קלה ומהנה !!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אורית

פלג
    12/10/2008

הייתי זקוק לזה מאוד מאוד קשה לי בשעות הבוקר עם כל העניין אבל יהיה בסדר עם הזמן אני בטוח.. תודה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו