מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כל כך קשה ליפלג15/10/2008
יום מספר 5. קשה לי מאוד בעיקר בבוקר זה פשוט מדהים כמה שזה חסר בבוקר אחר כך זה נהיה יותר קל מישהו עוד מרגיש את ההרגשה המוזרה הזו של - אוקי מה עושים עכשיו.? מה עושים עם הזמן שיש לי? איך מעבירים אותו? אני חש מצויין מאז הפסקת העישון (לא מסריח וכו..) אבל פשוט לא מבין לעיתים מה לעשות עם עצמי אני מרגיש שאני כבוי, לא מצחיק יותר לא מדבר הרבה וזה פשוט מוזר מאוד עכשיו ברור לי שהסיגריות לא עשו אותו מצחיק ומאושר (מי שחושב ככה טועה בגדול) אבל מתי ההרגשה הזו של משעמם לי אני זקוק ליחידת זמן תעבור אני לא מבין איך אנשים שלא עישנו מעולם לא משעממים עצמם למוות? (עכשיו שוב ברור לי שזה שטוית מה שאני אומר כרגע אבל כל הזמן בראש שלי ) זה נכנס ויוצא ללא סוף . די כבר שיעבור הגיהנום הזה ככה לבד ובלי מקלות ציאניד פלג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנא או ספר
shlusha15/10/2008היי פלג. האם הפסקת בעקבות הספר או שעברת את הסדנה ??? אני לפני סדנה שכזו וחוששת ,בין היתר, מהמצב שתיארת. אשמח לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
פלג15/10/2008קראתי את הספר הספר פשוט מצויין וגרם לי לחשוב בצורה אחרת כמו שהוא מבטיח ואני לא רואה את עצמי נשבר כלל,אם זאת קשה לי מאוד בעיקר לבדי מעשנים אחרים ברחוב לא משפיעים עליי גם לא להיות עם חברים מעשנים מפריע לי שחסר לי הרגע של השקט שלי לבד עם עצמי . רק אני חסר לי לצערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלשתי וראיתי
shlusha15/10/2008רק עכשיו גלשתי מטה וראיתי כי הפסקת בעקבות הספר . אז התשובה ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פשוט חושב..
פלג15/10/2008שלכל אדם יש את הפסיכולוגיה שלו אני לא זקוק לאנשים אחרים כי הבעייה שלי היא עם העישון שלי לבדי אבל כל מטרה מקדשת את האמצאים אם בחרת בסדנא זה מצויין מחזיק לך אצבעות שתצליחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזק לי אצבעות
מיכל15/10/2008ברור, ברור שהבעייה , כמו בכל התמכרות , היא של האדם מול עצמו . שם הכי קשה להתמודד. מודה , לצערי ,שלא ממש צלחתי את הספר בניגוד לרבים וטובים. עדיין לא רואה את עצמי בלי סיגריות במצבים מאוד מותנים או ספציפיים. מקווה שאוכל להעזר בסדנה. אם יש לך "הוט" , תוכל לראות בוי.או.די. ראיון של פרופ' יובל עם גיא מרוז בו הוא מדבר על הפסקת העישון שלו לפני תקופה ארוכה ומתאר בדיוק את התחושות אותן אתה מרגיש. מאלף. החזק לי אצבעות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה ענקית!
פלג15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקושי והקלות חופפים הם
אורית רוזן16/10/2008פלג היקר שלום רב,
שמחתי מאוד לשמוע שעוד אדם התוודה לשיטתו של אלן קאר, הפסיק, ואף מתייחס אל השיטה כאל מצויינת ומחוללת שינוי. אשריך !!!
עכשיו, למה בכ"ז אתה במצב שאתה אומר שקשה???
מכיוון שנשארו שאריות של שטיפת המוח שאומרת שאתה אמור לעבור תקופה קשה, ועצם זה שאתה חושב על סיגריות גורם לך לחשוב כמו שהורגלת, שזה מבטא את הרצון שלך... כמובן שזה לא נכון.
כי אם תישאל את עצמך אם אתה רוצה לעשן כל יום כל היום בלי שתהיה לך את היכולת להפסיק, התשובה ברורה. ולכן, לקחת את ההחלטה הנכונה, נתת לעצמך מתנה נהדרת,
הפסקת להרעיל את עצמך באופן קבוע.
עכשיו הבחירה היא חדשה, האם לסבול ולקטר, או פשוט להנות ולפרגן לעצמך !!!
תנסה מעכשיו בכל הזדמנות שהמחשבה על עישון עולה לשמוח שאתה לא זה שמחדיר לעצמך אדים מסרטנים לגוף.
תעביר את עצמך ממצב של חוויית קושי להתרגשות ושמחה (זה בידיים שלך).
זו הדרך להיפטר מהעישון לתמיד ובכיף.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אורית ועוד משהו...
פלג16/10/2008אני מניח שתשובתך תהיה שלילית אבל אני שוקל ברצינות לקנות סיגריה אלקטרונית העניין הוא שאני לא מבין אם יש בזה ניקוטין (העניין ממש לא ברור) אני יודע שזה מטופש ויש סיכוי שזה יכול לדרדר אותי למטה אבל חשבתי שיכול להיות נחמד ככה עם הקפה בבוקר ליצור אילוזיה שקצת תרגיע את הדחף שלי מה את אומרת ? המחשבה לקנות לא מניחה לי ואני מתעסק בזה כל היום אשמח אם תכתבי לי ותודה על כל החיזוקים מסביב .. תודה תודה תודה פלג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליפים למיניהם
אורית רוזן16/10/2008הי פלג,
אני משערת שהסיגריה שאתה מזכיר אינה מכילה ניקוטין. מה שהיא כן "מכילה" זה את השטיפת מוח שאומרת שאם נפסיק לעשן אנחנו צריכים משהן שיחליף את הרעה החולה שנהגנו להכניס לגופנו באופן קבוע. כמו שתארת לעצמך, אני ממש לא ממליצה לך להמשיך לחרוט במוחך שאתה מפסיד משהו בזה שאתה לא מעשן.
חוזרת ואומרת, תתחיל לתרגל את היכולת שלך להנות מהמתנה הנפלאה שנתת לעצמך,
הפסקת להרעיל את עצמך באופן קבוע.
אני משוכנעת שאם תעשה את זה, במקום להקשות על עצמך עם מחשבה שאתה חייב תחליפים,
תצלח דרכך ואף תהיה קלה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח והצלחה לכולנו
פלג16/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)