3 שבועות שאני נקייה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שבועות שאני נקייה!!!
    אטיה
    16/10/2008

היום אני נקיה 3 שבועות. התחלתי להשתמש במדבקות שמאוד עוזרות ואפילו עשיתי ניסויים על עצמי לראות עד כמה הן עוזרות. ותאמינו לי שהן שוות. אני לא מרגישה צורך בלהדליק סיגריה. אני בת 45 והתחלתי לעשן מגיל 17!!!! כ- חצי קופסא ביום. א-ב-ל !!!! פתאום תופס אותי מן סוג של יאוש, ריקנות, פתאום אני בוכה בלי סיבה. מרגישה שבא לי לברוח מהעולם ומעצמי. לא מוצאת מנוחה!!!! אין סיכוי שבעולם שהסיגריות הן אלו שיגרמו לי לחייך, ימלאו את חיי, ויתנו לי סיבה לחיות !!!! מה קורה לי ??? מתי זה יגמר ???? ואם בכלל ??? לא אחזור לעשן בחיים!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 שבועות שאני נקייה!!!

הוספת תגובה

• נקייה מסיגריות אבל לא מניקוטין

רמי רומנובסקי
    16/10/2008

אטיה שלום

מזל טוב וכל הכבוד על הפסקת העישון.
    הבעייה שאת מתארת היא שכיחה במקרה של תחליפי ניקוטין, כל מה שעשית הוא למעשה להחליף את ההתמכרות לניקוטין בפורמט של סיגריות לפורמט של מדבקות, לכן את עדיין סובלת מתסמיני גמילה ואי שקט שמאפיינים צריכה של ניקוטין בכמויות גדולות.
    השלב הבא הוא להפטר מהמדבקות אחת ולתמיד אם מבחינה נפשית את משוחררת מהתלות אזי מצבך ישתפר תוך מספר ימים.

במקרה ולא תראי שיפור ניכר צרי עמנו קשר נשמח לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אטיה
    16/10/2008

תודה על ההתייחסות. מעודד מאוד לדעת שאכן תוך מספר ימים אמורות התופעות הנ"ל לחלוף. קראתי בפורום על ספר מסויים שקראו הכותבים על איזה ספר מדובר ? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה

רמי רומנובסקי
    16/10/2008

שם הספר: הדרך הקלה להפסיק לעשן מאת אלן קאר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספר

אטיה
    17/10/2008

היי, איך אפשר לרכוש את הספר ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו