מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששותשרי17/10/2008
הגעתי למפגש החיזוק השני עם רמי בחיפה מאד סקפטית ודי מיואשת. בסיום המפגש כבר לא רציתי סיגריה יותר. יצאתי מהמפגש מאד מחוזקת נפשית שזהו זה, הפעם זה יצליח לי .למחרת קמתי בהרגשה נפלאה של שחרור ועשיתי הליכת בוקר של קילומטרים וישבתי לערוך במחשב ולא חשבתי על סיגריה בכלל אלא על כל הדברים הטובים שייקרו לי מעכשו והלאה. אחרי זה נסעתי לעבודה. אני עובדת בניידת שידור של טלוויזיה בה כולםםםם מעשנים. אבל כולם. הלחץ בבטן התחיל, איך אני אחזיק מעמד? מה יהיה? לפני שנתיים הפסקתי לעשן לחצי שנה ומה ששבר אותי והחזיר אותי לעשן היה בדיוק הקטע הזה, שבעבודה כל הזמן עישנו עליי. הגעתי לעבודה , החבר'ה כבר קצת לעגו לי כזה שהנה אני עוד פעם עם הנסיונות שלי והרגשתי את הסקפטיות שלהם. אני מאד חוששת שאני לא אחזיק מעמד. אני מכירה את זה. כמה זמן אני אצליח להיות חזקה אבל חריגה? כאילו מחוץ למעגל? אתמול הבאתי איתי את הספר של אלן קאר ואת הספר הסוד והתבודדתי איתם בפינה (זה נראה מתנשא לשאר החבר'ה) זה היום השני ואין לי שום רצון או חשק לעשן וממש קל לי , פה ושם יש פתאום מין לחץ קליל כזה בבטן אבל אני מרגישה טוב רק שעכשו אני בחשש גדול של איך אני אעבור את ההפקה היום למרות שבכלל לא בא לי לעשן., ממש לא בא לי אבל יש היסטריה נפשית קלה של לעמוד מול קיר עשן סמיך ו....וואוו....חייבת לעבור את זה כמו גדולה. יש עצות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות- הן חלק מהמלכודת
אורית רוזן17/10/2008הי שרי,
שמחה לשמוע שסדנה ב' עשתה עבורך מה שאמורה לעשות.
דבר אחד חשוב ומהותי לך לזכור, במקום להילחץ מנוכחות עשן קבוע בחייך, והשפעתם המרושעת לעתים של המעשנים. תנצלי את ההזדמנות כל פעם מחדש להתבונן בהם, ולראות איך הם מרגישים שהם חייבים לעשן, ואיך הם ממציאים את כל התרוצים הפתטיים כדי להצדיק את המעשה המטופש הזה.
איך החוסר ביטחון והריקנות והאי שקט ממלאים אותם ברגע שהם מחבים את הסיג. ורק מחפשים הזדמנות להכניס לגופם את מנת הרעל הבאה...
והכי חשוב, כל פעם מחדש תזכירי לעצמך שאת ברת מזל, והם הפראיירים האמיתיים שמחדירים לגופם מנות של רעל באופן קבוע, ועוד עסוקים בלשכנע את עצמם כמה זה הדבר הנכון לעשות.
שאת לא מוותרת על כלום הזה שהיפסקת לעשן.
הירווחת את החופש, הבריאות, תוחלת חיים, איכות חיים, כזאת שהם כבר שכחו שקיימת !!!
בטוחה שאם תשתמשי בהוראות הפשוטות האלה, מצבך רק יוטב,
והשפעתם תפסיק להפחיד, אלא ההפך, תזכיר לך כל פעם מחדש
ששיחקת אותה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת, כמובן
שרי18/10/2008הכל עבר בשלום כבר היום השלישי ללא ....ו...הכל בינתיים אחללה. הופתעתי מהקלות שהכל הלך אתמול, נקווה שכך יהיה גם היום. תודה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)