מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפח נפשshlusha18/10/2008
ב 4.10 התייעצתי , כאן בפורום , האם יש בידי הסדנה לעזור לי ,למרות שאינני יכולה להודות שאני רוצה להפסיק לעשן - אך חייבת. אורית ענתה שבהחלט יש מקום לנסות למרות ההצהרה שלי. נרשמתי לסדנה שהיתה אמורה להיות מחר , אספתי כוחות , אירגנתי העדרות מהעבודה ו...שלשום בלילה הודיעו לי שהסדנה בוטלה ונדחתה . כותבת כדי לשתף אתכם במפח הנפש העצום שחשתי - הרוח יצאה מהמפרשים. גם התשובה שניתנה כאן לנתנאל ( כמדומני) שצריך לרצות ! להפסיק, ריפתה במידה מסוימת את ידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל, את כל כך מזכירה לי מישהי
שרי18/10/2008אני ממש נושמת כל מילה שלך ומחייכת פה כאילו אני רואה את עצמי. למרות מפח הנפש לכי לסדנה , פשוט לכי, אל תכיני את עצמך ושום כלום, לכי וזהו. גם אני הכנתי את עצמי למפגש הראשון והיה מפגש מדהים ומנחה נהדרת ויצאתי משם עם מה זה אופוריה ומרוב ציפיות מעצמי...מה זה נפלתי..... למפגש השני כבר באתי קטנה קטנה ו"מה כבר יחדשו לי פה היום " והסתרתי בארון בגדים קופסת סיגריות ליתר בטחון כי ידעתי שזורקים קופסה בסוף הערב במפגש, ההבדל היחידי בין המפגש הראשון לשני היה בהחלטה שלי. אחרי המפגש הראשון ההחלטה שלי עוד לא הייתה מגובשת אז לא הלך לי והיה לי מאד קשה, אחרי הפגישת חיזוק הבנתי יותר ועשיתי את ההחלטה וזה אכן עובד (בינתיים:)) ולכן כנראה אורית ענתה לנתנאל את מה שענתה כי אין פה הוקוס פוקוס או איזה קסם, קודם כל צריך לרצות להפסיק לעשן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
shlusha18/10/2008היי שירי. תודה על מילותייך. העיקרון , לפי הספר , הוא שכל השיטה עובדת על כך שלא צריך כוח רצון, לכן אני מעט מבולבלת. אלך לסדנה רק בעוד כשבוע וחצי . בינתיים , פשוט מעשנת כפליים ממש בכפיתיות . מודה שאני מאוד אוהבת לעשן( מכל הסיבות הידועות כנראה ). עובדת במקצוע דומה לשלך ומקווה שאחרי הסדנה אמשיך לתפקד , כי אני בעיצומה של הפקה ו..כולם , אבל כולם מעשנים, שלא לדבר על כך , שהסיגריות מאפשרות לי ריכוז מקסימלי בעבודה מסוג זה. החזיקי מעמד !!!! מורידה את הכובע !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למיכל
אורית רוזן18/10/2008מיכל היקרה,
מאוד מצטערת שניגרם לך מפח נפש בדחיית הסדנה.
יחד עם זאת, אל תיתני למפח הנפש לערער לך את הביטחון, כמו ששרי אמרה, פשוט תבואי למועד החדש, ואני מאמינה שתהיי בסדר גמור.
הגברת כמות העישון לפני הסדנה הוא דבר ידוע, וזה לא מעיד כלום על היכולת שלך להצליח.
רוב המעשנים רוצים להפסיק ולעשן בכל שאיפה שהם לוקחים.
בהצחלה וחג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)