מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להתחיל להפסיקרפי21/10/2008
שלום, שמי רפי, לא מעשן הרבה (5-10 סיגריות ביום) אבל גם זה יותר מדי, ומאד רוצה להפסיק. בעבר "נגמלתי" פעמים לתקופות של שנה וחצי - שנתיים אבל חזרתי שוב. מישהו יכול להמליץ על דרכים להתחלת ההפסקה ? סיגריות פלסטיק עזרו לי מאד בפעמים הקודמות - איפה משיגים כאלה ? כל עצה תעזור תודה רפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או רופא או שכנוע עצמי
רונן21/10/2008שלום, אני נגמלתי לפני 3 שנים. היה רופא אחד בכרמיאל שמתמחה בזה בקליניקה פרטית שלו שעזר לי מאוד להפסיק לעשן לגמרי. פשוט אחרי שיחה עימו לא היה לי חשק לחזור לעשן ( אפרופו, לא יקרן ומאוד נחמד הדוקטור הזה). לא, אני לא רוצה לומר שעכשיו עשן של סיגריות מגעיל אותי או משהו כזה. אני יכול לעמוד ליד מעשנים ולא מזיז לי. אבל מה שמעניין, פעמיים סתם לקחתי סיגריה עם חברים וקיבלתי בחילה חבל"ז. עכשיו ממש לא בא לי לחזור לסיגריות. בקיצור-זו דרך מומלצת - רופא מומחה לגמילה ולא כל מיני תחליפי סיגריות. פשוט יש לקבל החלטה - לא לעשן. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה בעניין העזרה של רופא
שירה15/12/2008אני ניסיתי הרבה פעמים להיגמל, לא הלך, החזקתי מקסימום שבועיים. גם אני מצאתי רופא בחיפה שעושה היפנוזה. הלכתי אליו וגם היתה שם מאמנת אישית שממש ליוותה בצורה מסודרת. אני כבר לא מעשנת חצי שנה ומה זה מאושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחיל להפסיק לעשן
אטיה21/10/2008היי, אני הפסקתי לעשן כבר חודש. הזמן הכי ארוך שלי בהפסקת העישון. לא חושבת ולא רוצה לחשוב על האפשרות שאולי אקח סיגריה. לעולם לעולם לא !!! עדיין נעזרת במדבקות . קניתי את הספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן". של אלן קאר. שמעודד ומחזק, צריך שיהיה אותו בבית!! הראה לי שהכל עניין של החלטה !!! המון המון המון הצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך רפי
אורית רוזן22/10/2008שלום רב,
שמחתי לאור הרצון שלך לעשות מעשה.
ראשית חשוב להבין ולזכור, שנכון שאתה חווה את הפסקת העישון כמשימה קשה, שיש לבצעה בשלבים ובהדרגה, אבל יש הרבה אנשים שהפסיקו באופן מיידי ומאוד מאושרים להשאר לא מעשנים.
יש המון דרכים, רובן ככולן לא מעבירות תהליך תפיסתי, אלא משתמשות בעזרים כאלה
ואחרים כדי לסייע להפסיק. ויש אנשים שמפסיקים אחרי השמוש בהן.
השיטה של אלן קאר, בשונה מכולן, מסייעת למעשנים לעבור תהליך תפיסתי, וכלי לכל החיים,
שמקל את ההפסקה והופך אותה למהנה. ומדגיש את החלק המהנה בלהיות לא מעשן !!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)