מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח לעבוד...פלג22/10/2008
שלום כמעט שבועיים לאחר קריאת הספר המצב בגדול משתפר יותר קל באירועים חברתיים וכו... הבעייה היא לבדי אני עובד מול מחשב רוב היום ושעישנתי הייתי יוצא תכופות לעשן עם קפה עכשיו אני יוצא רק עם הקפה וזה מאוד קשה אני לא מצליח לייצר עבודה רק יושב ובוהה במסך רוב שעות היום..(זה ממש מתחיל להיות מרגיז) אפשר להגיד לי שזה עניין של עוד זמן אבל בנתיים עניין העבודה פשוט נהרס לי לחלוטין האם בכל זאת כדי לי לרכוש סיגריה אלקטרונית (למרות כל ההנצחה של עניין העישון וכו... אני לא מאמין שזה יחזיר אותי באמת לדבר האמיתי כי אני נורא מפחד מזה ) או שפשוט להמשיך לסבול וזה מצחיל להיות ממש בלתי נסבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכים שיעבוד
אורית רוזן22/10/2008פלג היקר,
מעשנים שנתקלים בבעיות לעתים מתארים תחושות שאתה מתאר.
האמת היא שזה נשמע באמת לא כיף.
חשוב שתקבל את העובדה שיש ביכולתך לשנות את המצב.
כל מה שאתה צריך לעשות הוא, לחזור לחיים ולא לתת לסיגריה
להמשיך לנהל את חייך, למרות שכבר שבועיים אתה לא מעשן.
(כל עוד עישנת היא ניהלה, עכשיו הניהול עובר לידך)
ואיך תעשה את זה?
ע"י זה שתאמר לעצמך שזה נורמאלי שאתה חושב על סיגריות, בכל פעם שהמחשבה עולה.
ואחרי שעשית את זה, תזכיר לעצמך כל פעם מחדש איזה מזל יש לך שהפסקת
להרעיל את עצמך באופן קבוע.
אל תחכה שזה יעבוד, זה כבר עבד,
עכשיו תהנה, ברחת מהשיעבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אורית..
פלג23/10/2008החיזוקים מאוד עוזרים לי אני אכן לא משוחרר מהרעיון שאני כבר לא מעשן לחלוטין עדיין ואני מיישם את מה שאת אומרת כל הזמן ,עדיין שאתה לבד עם עצמך זהו הזמן הקשה ביותר אני מקוה שהזמן יעשה את שלו המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלתי היום........
גרציה10/11/2008התחלתי להפסיק לעשן מהיום. רציתי לדעת על איזה ספר כולם מדברים ומזה סיגריה אלקטרונית ואיזה תופעות לוואי אני אחווה בעוד כמה זמן מחוסר הניקוטין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולי יקרה..
פלג10/11/2008אני לא חושב שזה פייר שאני אתן עצות לגביי האלקטרונית זה מאוד אישי אני אישית חש כי עשיתי טעות מרה שרכשתי אותה כי התחלתי עם זה לאחר כמעט חודש שהייתי נקי לגמריי!!! וכרגע שבתי קצת אחורה אני לכוד אמנם במעט ניקוטין אבל בשביל מה זה היה טוב בעצם? אבל שוב אין לי זכות לומר מילה תצליחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)