עצה דחופה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה דחופה....
    shlusha
    26/10/2008

מחר הולכת לסדנא הראשונה. נותרו לי בבית חפיסות סיגריות רבות. מוצאת את עצמי נבוכה - מה לעשות איתן ??? האם למישהוא יש התנסות במצב שכזה ???? תודה על כל תשובה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה דחופה....

הוספת תגובה

• מה לעשות עם הסיגריות

רמי רומנובסקי
    26/10/2008

מיכל שלום,

אין לך מה לדאוג בנוגע לגבי חפיסות הסיגריות שיש בידך. את יכולה להביא אותן איתך, לזרוק אותן או לתת אותן לחברים.
    זה לא מומלץ אבל גם לא נורא אם הן ישארו בבית, כל המטרה של הסדנה היא לתת לך את האפשרות להשתחרר לחלוטין מהתלות ולבחור בעצמך אם לעשן או לא.
    אני כדוגמא הפסקתי לעשן שנה לפני אשתי וזה בכלל לא הפריע לי שהיו לי סיגריות בבית שבת זוגי עישנה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרמי

shlusha
    26/10/2008

נשארה לי כמות רצינית. אני כל כך תלויה בהן , שאכן מקווה שאצא מחר ולא אזדקק להן. תודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תפחדי מיכלי - אל תפחדי...

סמדר
    27/10/2008

אולי אפשר להחזיר את הסיגריות לחנות ולקבל החזר כספי? ( אם לא פתחת ולא השתמשת, או שמכירים אותך בקיוסק הזה שאת רגילה לקנות בו את הסיגריות...) מאוד מבינה את חוסר הרצון לזרוק 8 חבילות לפח - לי לא הייתה את הבעיה הזו, כי סיימתי את כל הסיגריות פּוּנְקט בדקה שהפסקתי לעשן (או אולי להיפך...). אבל זרקתי את כל המצתים -- והיו לי כאלה שממש אהבתי, בכל מיני צבעים פסטליים עם אמרות כנף חכמות ונ-ו-ר-א זֶנִיוֹת -- ואת כל המאפרות , ולא הרגשתי אפילו לא שביב של צער, או עצב , או געגוע של פרידה (את מכירה את זה... המצבים האלה שמתגעגעים עוד לפני שנפרדים..), ואפילו ממש שמחתי שאני זורקת את הכל, ותיכף הבית יפסיק להסריח לי, והילדים לא יבכו שבכל פעם שהם פותחים את הפח שהם מקבלים מכת ריח של בדלי סיגריות מסריחות... בכל מקרה, היום את משוכנעת שאת תלויה בסיגריות אבל האמת היא שאת רק חושבת שאת תלויה בהן -- אולי כי מפלצת הניקוטין כבר השתלטה עליך כל-כך שאֶת מה שהיא חושבת את חושבת שאת חושבת, או שמה שהיא מרגישה את חושבת שאת מרגישה... -- כי הן מספקות לך את מנות הניקוטין שמשמרות את ההתמכרות שלך , את חייה של מפלצת הניקוטין שבתוכך שהשתלטה על חייך ועל גופך ועל מחשבותיך ועל רצונותיך ועל הוויתך - ואל תשכחי את זה אף פעם!!! תזכרי תמיד שזה לא אַת זו מפלצת הניקוטין, ושהדרך היחידה להרוג אותה זה להפסיק לספק לה את מנות הניקוטין הקצובות שהיא רגילה אליהן. וזה לא יהיה פיקניק בהתחלה כי היא תשאג ותשתולל ותרצה עכשיו! מיד! הרבה! הרגע! ואת תצטרכי להיות חזקה יותר ממנה ולא לתת לה את מה שהיא רוצה - כי את תחליטי שנגמרו הימים שאת השפחה החרופה שלה, ושאת לוקחת מחדש בעלות על החיים שלך ועל גופך כי הם שלך ולא שלה. את בכלל לא רוצה לעשן. את בכלל לא רוצה את העשן הצורב הזה בגרון שלך, ואת בכלל לא רוצה את העשן הזה בתוך העיניים והאף, ואת בכלל לא רוצה את הסירחון הזה, ואת בכלל לא רוצה את ההפרעות האלה בחיים שלך, ואת בכלל לא רוצה כל הזמן להיות חסרת מנוחה, ו... ו... ו... את תראי שבסנדא יקחו ממך את כל הסיבות שבגללן את מעשנת, ולא יהיו לך יותר סיבות לעשן. את לא תרצי לעשן יותר. וכל מה שיוותר לך לעשות אחרי הסדנא זה לזכור למה את לא רוצה לעשן יותר - ולהרוג את המפלצת. ברגע שהיא מתה - אחרי 48-72 שעות - הכל הופך להיות הרבה הרבה יותר קל. אל תפחדי - את הרבה יותר אמיצה ממה שאת יודעת. אל תפחדי - את הרבה יותר חזקה מהמפלצת הזו שבתוכך. אל תפחדי - את אפשרת לה להיווצר בתוכך ורק את היא זו שיכולה להכחיד אותה. אל תפחדי - עשו את זה לפניך, ואם הם יכלו - גם את יכולה. אל תפחדי מיכל, אל תפחדי. אל תפחדי מיכלי - אל תפחדי. תראי איפה אני כבר מחייכת כל כך וזה רק היום ה-29.... מחבקת ומאמצת ומחכה לשמוע ממך הכל, בפרטי פרטים , בדיווח אינסופי... סמדר :}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו