צו ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צו ראשון
    מישהו
    01/11/2008

שלום... בעוד כארבעה ימים אני אלך לרופא המשפחה שייקח לי בדיקת דם לקראת צו ראשון. אני בן 16 ומעולם לא הייתי מכור, כלומר, אף פעם לא הייתי צריך סיגריה בשביל לספק את הניקוטין לגוף, אלא רק בתור אירוע חברתי וכ'ו.. עד כה, אחרי שנה מהיום שבו עישנתי את הראשונה, עישנתי לאורך השנה בערך 20 ומשהו סיגריות. הפעם האחרונה שעישנתי הייתה ביום חמישי (לפני יומיים). עישנתי סיגריה אחת בלבד. אני מפחד שיגלו אצלי בדם את הניקוטין, ובעקבות זאת יורידו לי את הפרופיל. בשורה התחתונה: תוך כמה זמן יוצא הניקוטין ממחזור הדם? תודה מראש לכל מי שיענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צו ראשון

הוספת תגובה

• אל דאגה ..

פלג
    02/11/2008

אין מה לחשוש הצבא לא מחפש ניקוטין בדם זה ממש ממש לא איכפת לו!! אם זה סמים זה משהו אחר... בכל מקרה ניקוטין יוצא מהגוף במהירות ותוך כמה ימים אתה נקי! אבל שוב זה לא רלוונטי. אל תדאג הכל יהיה בסדר והכי טוב אל תתחיל לעשן בכלל כי זה פשוט מיותר. אני התחלתי בצבא ועכשיו שאני בן 30 הפסקתי וזה מאוד קשה להפסיק אז מיותר להתחיל גיוס מוצלח שיהיה לך יקירי פ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוטין בדם

אורית רוזן
    03/11/2008

שלום לך איש יקר,

כמו שפלג טרח והרגיע אותך, אני מצטרפת עם חוות דעתי המקצועית שאומרת
    שלוקח לניקוטין עד 72 שעות לצאת ממחזור הדם

זוהי דאגתך האחרונה, מה שכן תנסה להפסיק
    ולומר לעצמך שאתה לא מפסיד או מוותר על כלום בזה שאתה לא מעשן

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו