מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה אבל מאודאטיה02/11/2008
היי, הנני לא מעשנת כ- חודש וחצי. אפשר לאמר שבחודש הראשון הייתי במעין "אופוריה" היה לי קל. אפילו לא האמנתי שיכול להיות כל כך קל. קניתי את הספר של אלן קאר. קראתי אותו מדי פעם, צחקתי לעצמי וצחקתי אפילו על כל המעשנים שמסביבי. אך פתאומית , ביומיים שלושה אחרונים, אני מוצאת את עצמי חושבת על הסיגריה כאילו שרק לפני שעה עישנתי. הדבר היחיד שמתחשק לי לעשות עכשיו זה לעשן קופסא שלמה!!!! ה..צ.. י..ל..ו..!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגיש כמוך ..
פלג02/11/2008כנראה שבסוף נזדקק לסדנא . גם אני חודש עוד מעט ומתחיל לטפס על הקירות כנראה זה השלב הפסיכולוגי שאתה מבין שזה נגמר אבל לא רוצה להרפות ... אני למשל בודק באובססיביות אפשרות של קניית סיגריה אלקטרונית (מצטער על זה מראש) רק כדי לנסות לכבות את השירפה שעלולה להדלק כל רגע... המשיכי לחרוק שינים לא לוותר פ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפסת על הקירות
אטיה02/11/2008טוב.. טוב.. לדעת שאני לא לבד. חייבים להיות חזקים. הרעל הקטן והמסריח הזה לא ישבור אנשים אינטלגנטים כמונו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממש לא לבד
פלג03/11/2008אנחנו מרגישים שעשו לנו עוול נורא אבל הכל מניפולציה ושטיפת מוח . בסוף נשכח את זה ונצחק שקיטרנו לא להתייאש פ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת עישון
טלי09/11/2008אהבתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלג - לא נראה שאתה מבין כמה אתה חזק
ריקי02/11/2008הי פלג, אני עוקבת אחריך בפורום הזה ואפילו בפורומים אחרים ודווקא התרשמתי שכמה שקשה לך אתה מאוד חזק, אני מקנאה ביכולת שלך להתמודד עם הקושי. אל תשבר, זה ממש לא שווה את זה תאמין לי מאחת שהפסיקה ונשברה עשרות פעמים. החלק הקשה כבר מאחוריך. תוותר כבר על השטות הזו שנקראת סגריות, אבל שלא תעיז לעזוב את הפורום הזה. החלשים בינינו עדיין זקוקים לך.... הרבה הצלחה...בכל בוקר שאני מגלה שעדיין לא נשברת זה עושה לי טוב ואניכל כך שמחה בשבילך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת אותי ממש!
פלג03/11/2008ואוו !!!! לא ידעתי שאני יכול לעזור למישהו וזה כבר מדהים! ממש ממש תודה לך על המילים החמות זה מאוד מחזק אותי ומחמיא לי . האמת לאמיתה היא שאני מרגיש קצת בכיין ויללן (כאילו אני האדם הראשון בעולם שהפסיק לעשן ) יאלה רד מזה אני אומר לעצמי ,אתה לא הראשון ובטח לא האחרון ועם זאת קשה לי עדיין.. אני מרגיש כמו מישהו עם פיצול אישיות חמור : מצד אחד - אני מתבכין כל היום על גלי הרשת ומשתוקק לסיגריה או לתחליף כלשהו (סיגריה אלקטרונית, סיגריה אלקטרונית !! ומצד שני - אני די נהנה מזה שאני לא מעשן עוד.. הריח שלי טוב הבגדים שלי השיעבוד למקלות המטופשים שלא צריך לרוץ לקנות כל רגע ויש עוד המון כמובן. הכל כאילו עובד יותר טוב בגוף.. אבל ........ האבל הזה הסימן שאלה הזה לא מפסיק להופיע ואף מתחזק לאחרונה ( נראה לי שהשפעת הספר של אלן קאר מתחילה להתפוגג ... ) שיהיה יום קל לכולנו המשיכו לחרוק חזק בשינים (אח זה כואב!) פ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיינות
אטיה03/11/2008היי פלג.... להתבכיין זה ממש כייף. זה אפילו פריבלגיה... במיוחד כשיש מי שמקשיב לך וזה עוד בחינם. בדר"כ זה עולה כ - 400 ש"ח לשעה. אני בעד התבכיינות.... אם יש דמעות אמיתיות זה עוד יותר כייף.... אני בטוחה שעוד מעט יעבור לנו.... זה הרי חייב לעבור...... כך לפחות אמות בריאה .... בגיל 99. להשתמע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עוד כאן!
פלג04/11/2008מוזר! אתמול והיום (וזה כבר תיכף חודש ימים!) מה זה קשה לי ממש כמו בימים הראשונים אפילו גרוע מכך נהייתי כעסן לא רגוע על עבודה אין מה לדבר בכלל לא מצליח לעשות כלום תגיד , אני שואל את עצמי אתה נהיה פסיכי ? מה קורה איתך? ברור שלא! אני עונה לעצמי זה סתם הצגה אחת גדולה! אז אולי די? מוזר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעיקר שאתה כאן
אטיה04/11/2008היי, קודם כל נרגעתי שאתה כאן.. כבר טוב.. זה אומר שאתה לא ממש פסיכי, ועוד מסוגל להקליד. אתמול התחשק לי להדליק קופסא שלמה של ווינסטון ולנשום אותה עמוק עמוק.... פתאום בא לי בכייף תחושת החנק של הסיגריה (נשמע ממש פסיכוטי.. ) , הרגשתי שעוד רגע זה קורה.. אבל הבטחתי לעצמי שזהו... זה סופי... אני לא מעשנת יותר בחיים !!!! הלכתי לחדר כושר, הדלקתי ערוץ 8 ומה רואות עיניי ??? (כאילו משמיים). ניתוח ריאות להוצאת סרטן הריאות.... זה מזעזע ... ממש מפחיד. הריאות נראו כמו מאפרה.... שחור ממש .... המשכתי לראות .... והמשכתי להזדעזע.. כאילו בכוונה.. לא להעביר ערוץ...ונהנתי מהתחושה שזה מאחורי.... שלפחות אני לא מכורה לניקוטין..... כדאי מידי פעם לחטוף זעזוע כדי לקבל עוד כח. המשך יום טוב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה קטע גם אני...
פלג04/11/2008עושה את זה לעיתים יוצא לריצות בשעות מוזרות וצופה בצילומי ריאות ברשת חחח גדול !!! גם אני עישנתי (פעם בעברי הפרוע) וינסטון לייט זה פשוט הזוי המתקפות הללו על המוח שלנו יהיה טוב נדברה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)