מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה לי.............................יולי05/11/2008
הפחתתי כמעט את כולן נשארו לי שניים. לא חסר לי העשן או הסגריה(לפחות עדיין..) אך רמת העצבים בי זה לא שפוי. כל שיחת טלפון הבוקר נגמרה רע.דברים שהייתי פוטרת אחרת יצאו משליטה. אני חייבת להרגע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליולי
אורית רוזן05/11/2008
יולי היקרה,
אני מבינה שאת במצוקה, ובאמת לא נעים להרגיש ככה.
הפחתת כמות הסיגריות כמו שאת מרגישה בעצמך, יכולה להחמיר את המצב ולגרום למעשנים
למתח עוד יותר גדול מאשר לו עישנו את כמותם הרגילה.
מה שאת חווה הוא נורמאלי להפחתה.
תהליך של הפסקה או הפחתה ללא הבנה של תופעת העישון לעומקה, מקשה הרבה פעמים על התהליך
עבור כל המעשנים.
נשמח לעזור בכל שאלה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
טופי06/11/2008אני לא יודעת כמה אנשים סביבי יוכלו להבין. כמו שזה נראה עכשיו כולם נפגעים. עברתי סדנא שמעתי הכל ובכל זאת להלחמם בצורך לעשן להלחם בצורך לאכול לנסות לנשום לפני כל אמרה .. ולקינוח נקעתי את הרגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת
אורית רוזן06/11/2008
הי יולי,
אל לך לומר נואש, היית בסדנה של אלן קאר?
אם כן, אנא צרי קשר ישירות עם המשרד,
המציאות מוכיחה שגם כאלה שהיו בסדנה א ועדיין לא נפל האסימון
מגיעים ויוצאים עם אותה הארה והפנמה מיוחלים
נשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)