מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להשאר "לא מעשנת"יותם06/11/2008
שרדתי את הגמילה הקשה לפני כשנתיים בעקבות קריאת הספר והרבה רצון להגמל. הגמילה לא הייתה פשוטה אבל כמו שאתם אומרים הרגשתי טוב, שקיבלתי מתנה. אולם הזמן עבר ובלי להרגיש מעדתי ואחרי כחודש שוב הפסקתי הפעם היה קשה כפליים. כבר לא היה בי הגועל מההפסקה הקודמת. אני מרגישה שעשיתי את השינוי התפיסתי אולם אני לא מצליחה לשמור על כך ונשברת מחדש כל פעם. מעשנת ושוב שבועיים לא נוגעת. אשמח לעצה שתשאיר אותי מחוץ למעגל המעשנים לתמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמוח לתמיד
אורית רוזן06/11/2008
שלום מיקי
ראשית שמחתי לשמוע שעוד אדם על פני כדור הארץ השתחרר ממועקת העישון באמצעות אלן קאר.
כדי להשאר מאושרת לתמיד חשוב לפתח את המסוגלות להסתכל על המלכודת מבחוץ, ולהבין שכל ספק שעולה הוא חלק מימנה, ולא לתת לספקות להפיל אותך מחדש לבור ההתמכרות.
להזכיר לעצמך בכל פעם שעולה המחשבה על סיגריה שאת לא מוותרת על
כלום בזה שאת לא מעשנת,
ושהמעשנים שדוחפים את הרעל לראותיהם הם המפסידים.
לקחת את ההחלטה הנכונה, עכשיו המשימה היא להיות מבסוטית מימנה
ולא לאמלל את עצמך עם הספקות
אם תזכרי למלא אחר ההוראות הפשוטות האלה
אני מאמינה שתהיי בסדר גמור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)