עשנתי את הסיגריה האחרונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשנתי את הסיגריה האחרונה
    ריקי
    08/11/2008

אז אחרי שהכרתי את כולכם כאן וקראתי את הספר אולי 100 פעמים, עישנתי את הסיגריה האחרונה. בטוחה בהצלחה, לא מפחדת, נדרתי את הנדר.....לא לעשן ו/או לצרוך ניקוטין לעולם. להיות חופשיה, בריאה ומאושרת. ללא הצללים הקודרים בראש, בי לבזבז את הכסף שלי, בלי להרעיל את עצמי, בלי להיות תלויה באבזר ערמומי שכזה ולצפות שהוא יפתור לי את כל הבעיות בחיים. לי זה נשמע טוב ומבטיח....אבל בכל זאת אל תתרחקו יותר מידי....בכל זאת זו עדיין אני המכורה לניקוטין. שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשנתי את הסיגריה האחרונה

הוספת תגובה

• כל הכבוד המון בהצלחה

פלג
    08/11/2008

אני שמח עבורך כל כך לא לוותר להיות חזקה אני מחר חודש!!! איטי קשה אבל נסבל אף על פי שלא הייתי פה כמה זמן מסיבה שאני לא גאה בה במיוחד ... אבל לא חשוב את חשובה כרגע המון בהצלחה אל תמעיטי בערכך את לא פחות טובה מאף אחד ולא מכורה לניקוטין יותר ממישהו אחר הכל שטיות העיקר הבריאות מחזיק לך ... פ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו את בצומת חדשה

אורית רוזן
    09/11/2008

האם לסבול או להיות מבסוטית שהפסקת, תמיד תזכרי זוהי הבחירה החדשה שאת עושה !!!
    אני בטוחה שתמצאי הרבה מאוד סיבות למה להיות מבסוטית !!!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו