מתקשה להפסיק...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקשה להפסיק...
    יותם
    09/11/2008

קודם כל רציתי לומר תודה לפורום על התמיכה והתשובות האינטיליגנטיות מאד עזרתם לי בחודשים האחרונים הפסקתי לעשו באוגוסט האחרון אבל מידי פעם אני נשבר. פתאום אני רוצה סיגריות ומאותו רגע המוח שלי ננעל על זה ואז אני מעשן אותה ומתבאס נורא. כבר הפסקתי קודם לפני שנתיים לשנה ונשברתי. אני לא רוצה להיות מכור לסיגריות האלה, מכיר בנזקים שהם גורמים לי ובשעבוד וכמו שאתם אומרים מרגיש כשאני לא מעשן כאילו באמת אני מרוויח אבל אז בשניה אני מוחק את הכל ומתדרדר לסיגריה האם ניתן לצאת מהמעגל ? אולי אני לא מספיק רוצה ? האם יש סדנאות למתקדמים.... אשמח אם תעזרו לי מנסיונכם יותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקשה להפסיק...

הוספת תגובה

• יותם היקר

אורית רוזן
    09/11/2008

ראשית מברכת אותך על הרצון וההרתמות להפסקה !!!

אחד הדברים שמקשים במיוחד להפסיק הוא התפיסה שמסתובבת בראשי המעשנים (והלא מעשנים...)
    שהם הולכים לעבור תקופה קשה, וגם אם טוב להם יותר בלי הסיגריות, והם לגמרי מרוצים שהם לא מעשנים, התפיסה הזאת ממשיכה לנהל אותם, והם בפאניקה שהרע והסבל יגיעו מתישהוא...
    ולכן,
    תזכיר לעצמך כל הזמן שזה שאתה חושב על סיגריות זה נורמאלי, כי אתה כל הזמן רואה סיגריות ומעשנים, והדבר הטבעי קורה לך, המחשבה על סיגריות עולה.
    ובכל פעם שאתה חושב עליהן תזכיר לעצמך ששיחקת אותה, ושאתה כבר לא מרעיל את עצמך באופן קבוע, ושהם הפראיירים ששואפים את האדים המסרטנים לגופם.

אם תמלא אחר ההוראה הפשוטה הזאת, יהיה לך כיף להיזכר ולחשוב על סיגריות !!!
    כן, הסדנאות מיועדות גם לכאלה שהפסיקו ועדיין משהו לא יושב להם...
    בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו