מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת עישוןטלי09/11/2008
איך להפסיק לעשן בהכי פחות קושי ? מי עשה והצליח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחתי להיגמל מעישון בעזרת !!!
שרית08/11/2012שנים רבות ניסיתי להיגמל מעישון ולא הצלחתי. רק מי שמעשן מבין את הקושי בו אנו עומדים ומתמודדים יום יום , שמעתי על סיגריה אלקטרונית והחלטתי לנסות מה יש כבר להפסיד אחריי כל כך הרבה ניסיונות , רכשתי את הסיגריה אלקטרונית וכנראה שהחומר גורם דחייה מסיגריות פשוט לא האמנתי התמדתי להשתמש במוצר וכיום אני כמעט שנה לו מעשנת פשוט הצלחתי להיגמל מעישון , שווה לנסות לי זה מאוד עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הצלחתי באמצעות האלקטרונית!
crazyBiker02/12/2012את ממש צודקת!
גם לי הייתה את אותה התחושה. עישנתי את האלקטרונית מעל ל 5 חודשים ובסופו של דבר הפסיק לי החשק לעשן גם אותה וגם את הרגילות.
השתדלתי מאוד להשתמש רק באלקטרונית באותה התקופה וכיום אני כבר לא מעשן בכלל!
קניתי את הסיגריה באתר ספורטישופ , זה אתר שמתעסק במוצרים לאופנועים ואופניים אבל משום מה מוכר גם סיגריות אלקטרוניות - כנראה בגלל הבאזז המטורף שיש עליהן לאחרונה. בכל מקרה - מחזק את הפוסט שלך ומאוד מסכים איתו גם מניסיון אישי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון אישי
שי22/11/2012אחרי המון שנים שעישנתי ולא הצלחתי להפסיק והגעתי כבר להמון סיגריות ביום עם קשיי נשימה, עם ריח נוראי בבית על הבגדים, עם הוצאות אדירות על סיגריות ועל כל מה שמסביב (מסטיקים, ריח לאוטו, לבית וכדומה) הגיעו גם הפחדים הבריאותיים ואז אשתי שלחה אותי למכון של תומר סקר לטיפול גמילה מעישון. בהתחלה הייתי מאוד סקפטי לגבי הטיפול הזה ולא ממש האמנתי שזה יכול להצליח. אבל הלכתי וכשיצאתי משם השארתי אצלו את חפיסת הסיגריות שלי ומאז לא נגעתי בסיגריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת עישון - תגובה
רמי רומנובסקי22/11/2012טלי שלום,
באתר allencarrisrael תוכלי לקרוא מה חשוב לבדוק לפני שבוחרים שיטת גמילה מעישון
בהצלחה בכל דרך בה תבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הצלחתי
שי29/11/2012אחרי שעישנתי למעלה מעשרים שנה נולד לי ילד והחלטתי שמילא אני, אבל הילד שלי חשוף הרבה יותר לעשן של הסיגריות וזה נורא מסוכן בשבילו, מה גם שהתחלתי כבר לחשוב על כל הסיכונים והדברים שמצטברים עם השנים שעוברות ולחשוב שעכשיו כשיש ליילד יש לי אחריות, לא להשאיר ילד יתום. אבל עשרים שנה? איך אני אפסיק עכשיו? ניסיתי לבד וכמובן שלא הצלחתי. ואז שמעתי על המכון של תומר סקר ועל השיטה שלו להפסקת עישון. הגעתי אליו ואחרי טיפול אחד פשוט לא נגעתי יותר בסיגריות. אז כן. זה אפשרי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו שאפשר!
נעמה03/12/2012אני ניסיתי לא פעם. גם לבד גם עם כל מיני שיטות שיש ואף אחת לא עזרה לי, כל פעם חזרתי לעשן שוב חוץ מפעם אחת שהצלחתי לזמן קצר אבל עליתי המון במשקל ואז חזרתי לעשן. כמעט התייאשתי ואז חברה סיפרה לי על המכון של תומר סקר. כבר הייתי נורא סקפטית כי אחרי כל מה שניסיתי לא האמנתי שבאמת יש משהו שיכול לעזור אבל חשבתי שהרבה אין לי מה להפסיד.. ניגשתי לשם עברתי טיפול להפסקת עישון וזה עבד! אני כבר 3 שנים לא מעשנת אחרי שעישנתי כמעט 20 שנה. ולא עליתי גרם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הצלחתי
נעמה05/12/2012הרבה זמן ניסיתי להפסיק ולא הצלחתי. גם כשהצלחתי פעם אחת עליתי המון במשקל וזה נורא תסכל אותי אז חזרתי לעשן כי זה גם נראה רע וגם מסוכן בריאותי אז העדפתי להשאר רק עם הבעיה הבריאותי ולפחות לא להיראות רע.. ואז סיפרו לי על המכון של תומר סקר. בהתחלה הייתי קצת סקפטית, אבל גם המחיר של הסיגריות, גם הסיכונים הבריאותיים שעולים אצל נשים עם הגיל, החלטתי שאין לי הרבה מה להפסיד והלכתי אליו. אחרי טיפול אחד לגמילה מעישון פשוט הפסקתי. ולא עליתי גרם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הצלחתי - תגובה
רמי רומנובסקי05/12/2012אנא תשומת לבכם
זו הפעם האחרונה שאני מתריע בפניכם
די להעלות מודעות פירסומויות על תומר סקר!
בפעם הבאה אנו נעלה לכאן קישור לכתבה מכולבטוק
שחקרה את תומר סקר על אי עמידתו בהתחייבות להחזר כספי
ללקוחות שלא הפסיקו לעשן אצלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)