הפסקת עישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון
    טלי
    09/11/2008

איך להפסיק לעשן בהכי פחות קושי ? מי עשה והצליח ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון

הוספת תגובה

• הצלחתי להיגמל מעישון בעזרת !!!

שרית
    08/11/2012

שנים רבות ניסיתי להיגמל מעישון ולא הצלחתי. רק מי שמעשן מבין את הקושי בו אנו עומדים ומתמודדים יום יום , שמעתי על סיגריה אלקטרונית והחלטתי לנסות מה יש כבר להפסיד אחריי כל כך הרבה ניסיונות , רכשתי את הסיגריה אלקטרונית וכנראה שהחומר גורם דחייה מסיגריות פשוט לא האמנתי התמדתי להשתמש במוצר וכיום אני כמעט שנה לו מעשנת פשוט הצלחתי להיגמל מעישון , שווה לנסות לי זה מאוד עזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני הצלחתי באמצעות האלקטרונית!

crazyBiker
    02/12/2012

את ממש צודקת!
    גם לי הייתה את אותה התחושה. עישנתי את האלקטרונית מעל ל 5 חודשים ובסופו של דבר הפסיק לי החשק לעשן גם אותה וגם את הרגילות.
    השתדלתי מאוד להשתמש רק באלקטרונית באותה התקופה וכיום אני כבר לא מעשן בכלל!

קניתי את הסיגריה באתר ספורטישופ , זה אתר שמתעסק במוצרים לאופנועים ואופניים אבל משום מה מוכר גם סיגריות אלקטרוניות - כנראה בגלל הבאזז המטורף שיש עליהן לאחרונה. בכל מקרה - מחזק את הפוסט שלך ומאוד מסכים איתו גם מניסיון אישי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון אישי

שי
    22/11/2012

אחרי המון שנים שעישנתי ולא הצלחתי להפסיק והגעתי כבר להמון סיגריות ביום עם קשיי נשימה, עם ריח נוראי בבית על הבגדים, עם הוצאות אדירות על סיגריות ועל כל מה שמסביב (מסטיקים, ריח לאוטו, לבית וכדומה) הגיעו גם הפחדים הבריאותיים ואז אשתי שלחה אותי למכון של תומר סקר לטיפול גמילה מעישון. בהתחלה הייתי מאוד סקפטי לגבי הטיפול הזה ולא ממש האמנתי שזה יכול להצליח. אבל הלכתי וכשיצאתי משם השארתי אצלו את חפיסת הסיגריות שלי ומאז לא נגעתי בסיגריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת עישון - תגובה

רמי רומנובסקי
    22/11/2012

טלי שלום,

באתר allencarrisrael תוכלי לקרוא מה חשוב לבדוק לפני שבוחרים שיטת גמילה מעישון

בהצלחה בכל דרך בה תבחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הצלחתי

שי
    29/11/2012

אחרי שעישנתי למעלה מעשרים שנה נולד לי ילד והחלטתי שמילא אני, אבל הילד שלי חשוף הרבה יותר לעשן של הסיגריות וזה נורא מסוכן בשבילו, מה גם שהתחלתי כבר לחשוב על כל הסיכונים והדברים שמצטברים עם השנים שעוברות ולחשוב שעכשיו כשיש ליילד יש לי אחריות, לא להשאיר ילד יתום. אבל עשרים שנה? איך אני אפסיק עכשיו? ניסיתי לבד וכמובן שלא הצלחתי. ואז שמעתי על המכון של תומר סקר ועל השיטה שלו להפסקת עישון. הגעתי אליו ואחרי טיפול אחד פשוט לא נגעתי יותר בסיגריות. אז כן. זה אפשרי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו שאפשר!

נעמה
    03/12/2012

אני ניסיתי לא פעם. גם לבד גם עם כל מיני שיטות שיש ואף אחת לא עזרה לי, כל פעם חזרתי לעשן שוב חוץ מפעם אחת שהצלחתי לזמן קצר אבל עליתי המון במשקל ואז חזרתי לעשן. כמעט התייאשתי ואז חברה סיפרה לי על המכון של תומר סקר. כבר הייתי נורא סקפטית כי אחרי כל מה שניסיתי לא האמנתי שבאמת יש משהו שיכול לעזור אבל חשבתי שהרבה אין לי מה להפסיד.. ניגשתי לשם עברתי טיפול להפסקת עישון וזה עבד! אני כבר 3 שנים לא מעשנת אחרי שעישנתי כמעט 20 שנה. ולא עליתי גרם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הצלחתי

נעמה
    05/12/2012

הרבה זמן ניסיתי להפסיק ולא הצלחתי. גם כשהצלחתי פעם אחת עליתי המון במשקל וזה נורא תסכל אותי אז חזרתי לעשן כי זה גם נראה רע וגם מסוכן בריאותי אז העדפתי להשאר רק עם הבעיה הבריאותי ולפחות לא להיראות רע.. ואז סיפרו לי על המכון של תומר סקר. בהתחלה הייתי קצת סקפטית, אבל גם המחיר של הסיגריות, גם הסיכונים הבריאותיים שעולים אצל נשים עם הגיל, החלטתי שאין לי הרבה מה להפסיד והלכתי אליו. אחרי טיפול אחד לגמילה מעישון פשוט הפסקתי. ולא עליתי גרם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הצלחתי - תגובה

רמי רומנובסקי
    05/12/2012

אנא תשומת לבכם
    זו הפעם האחרונה שאני מתריע בפניכם
    די להעלות מודעות פירסומויות על תומר סקר!
    בפעם הבאה אנו נעלה לכאן קישור לכתבה מכולבטוק
    שחקרה את תומר סקר על אי עמידתו בהתחייבות להחזר כספי
    ללקוחות שלא הפסיקו לעשן אצלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו