מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יצאתי קטןפלג09/11/2008
חודש בלי סיגריה! אבל הניקוטין חזר לדם לפני פחות משבוע בדמות הסיגריה האלקטרונית נשברתי הייתי חייב לנסות ואני שוב מרגיש קצת מכור אף על פי שעברתי את המשבר לפני פחות משבוע זה היה או רגילות או זה אז... אני ברגשות מאוד מעורבים כי נתתי ככל הנראה למפלצת חיים חדשים מצד שני אני רגוע מצד שלישי לא יודע האם יש בזה סכנה אמיתית מבולבל אבל ממשיך להאבק מצטער אם איכזבתי מישהו פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצאת מאוד גדול
אורית רוזן10/11/2008הי פלג היקר,
הכנות והאותנטיות שלך הם הקלף המנצח, תמיד תזכור את זה!!!
כן, בזה שעישנת או החדרת ניקוטין לגופך החזרת את עצמך אחורה בעיקר במובן אחד.
הפכת לצרכן ניקוטין, ושכזה, בעיקר תפיסתית אתה מכניס את עצמך לבעיה.
אני מנסה להתמקד במשהו אחד, כדי לעזור לך לצאת מהמלכודת באופן קבוע
תוציא את המילה מאבק מהסיפור, ותנסה את המילה בחירה במקום.
כי הרי בזה עסקינן, אין לך במה להילחם, הרי ברור שלקחת את ההחלטה הנכונה בלהפסיק לעשן.
כרגע תתמקד בלבחור להיות מבסוט מהחלטך,
וכל ספק שעולה, תסתכל עליו מבחוץ ותבין שהוא חלק מהמלכודת.
תפתח את היכולת להסתכל מהצד ולבחור כל פעם מחדש!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)