מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחלתי היום........גרציה10/11/2008
מה לעשות ? איך להצליח בלא לעשן יותר? איפה משיגים את הספר? תעזרו לי........ מה הגוף שלי ירגיש בעוד כמה זמן...... אמרו לי עצבים, כאבי ראש.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה..
פלג10/11/2008שווה לרוץ לקנות בחנות הספרים הקרובה 88 שקל ולקרוא בלי הפסקה!! חוץ מזה לא עצבים ולא כלום לנשום עמוק שקשה לשתות מים לצאת החוצה להליכות להסיח את הדעת ואת הפה מסטיקים גפרורים קיסמים הכל הולך.. לא לטרוף אוכל!!! הגוף משדר רעב אבל זה לא נכון ללכת לישון מוקדם וזהו זה עובר ... המון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי הדרך? להפסיק בבת אחת או בהדרגה?
תולי חתלתולי10/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבת אחת ...
פלג10/11/2008אבל זה אני חייב להגיד שהדרך ארוכה וזה מטעה כל הדרך האבל זה עניין אישי אני חושב שבבת אחת וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלג
תולי חתלתולי10/11/2008האם לא היו לך מעידות בדרך? אני אף פעם, ולו פעם אחת חשבתי להגמל? האם ניסית להגמל מס' פעמים? או הצלחת על הפעם הראשונה להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיפור הוא כזה...
פלג10/11/2008אני בן 30 עישנתי כמעט קופסא ביום 10 שנים פחות או יותר מעולם לא ניסתי להפסיק. את ההפסקה לא לקחתי ממש ברצינות, אבל הספר של אלן קאר באמת הצליח להראות לי דברים שלא ראיתי קודם אבל בעצם גם לא חשבתי קודם עליהם זהו בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תולי ופלג גם...
אורית רוזן10/11/2008
שלום לכם,
זה מדהים אותי לראות כל פעם מחדש כמה השטיפת מוח שאנחנו אמורים לעבור תקופה קשה
כשאנחנו מפסיקים להשתמש בסם, מנהלת אותנו כחברה.
גם המעשנים וגם הלא מעשנים מנוהלים על ידיה.
היא משחקת נהדר לידי יצרני הסיגריות שרק מחכים שתישברו ותחזרו לעשן.
חשוב שתזכרו כל פעם מחדש.
הסימפטומים הפיזיים של הניקוטין הם כל כך קלים שאנחנו כמעשנים לאורך כל חיי העישון
שלנו חשים אותם ואפילו לא מודעים להם !!!!!!!!!
הדבר שהופך את ההפסקה לקשה, הוא התפיסה שנהיה אומללים אם נפסיק !!!
וברור שאם אני מצפה לאומללות אני מביאה אותה עלי
תנסו להסתכל על הדברים מבחוץ
את הספר ניתן להשיג בכל חנויות הספרים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית תודה, ופלג...
גרציה11/11/2008תודה גם לך בעבור ששיתפת אותי. אתמול החזקתי כל היום מעמד בעבודה. לא לקחתי סיגריות איתי, למרות שאני יכולה לבקש מחברים לעבודה, אבל לא עשיתי את זה. הגעתי הביתה וצורך עז השתלט עליי והדלקתי סיגריה, אחרי הסיגריה הזו באו עוד 3 סיגריות. הייתי מאוכזבת מעצמי. אבל מצד שני במקום לעשן כ 15 ביום . עישנתי רק 4. הבוקר התחלתי יום חדש לא עישנתי עדיין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד תולי!
פלג11/11/2008תעבירי את היום הוא יגמר ותראי שלא הפסדת שום דבר בזה שלא עישנת רק הרווחת ואחרים הפסידו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)