פלג - חייבת לשאול לשלומך.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלג - חייבת לשאול לשלומך.
    שוש
    11/11/2008

חייבת להתעדכן מה קורה אצלך? מה זה הסיגריה האלקטורנית? האם אתה עדיין צורך אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלג - חייבת לשאול לשלומך.

הוספת תגובה

• היי מה שלומך את?

פלג
    11/11/2008

אצלי הכל בסדר אני טיפה מבועס מהעניין של הסיגריה האלקטרונית בה אני משתמש כבר כשבוע היה לי משבר לפני שבוע שהסתיים בקנייה האלקטרונית למעשה הסיגריה האלקטרונית נראית ומרגישה כמו סיגריה (עשן לבן וכו..) אבל ללא זפת עטרן ושאר מיני מזונות אבל.... אני בנתיים משתמש במינון קטן של ניקוטין וזה אני קצת מאוכזב כי חזרתי טיפה אחורה מצד אחד מצד שני אני מרגיש רחוק כעת יותר מן הסיגריה המסיונרית (פשוט הפסיקה לעניין אותי כרגע!) זהו אני ממש מקווה שאזנח את העניין הזה בקרוב כי לא נוח לי להיות מכור לשום דבר איך אצלך מה המרגש ? מזמן לא הייית פה ספרי קצת... ביי בנתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי פלג

שוש
    13/11/2008

בוקר טוב, אני בסדר. ביום השלישי ללא ניקוטין. מחזיקה מעמד לא רע. אני מאוד רוצה שהפעם זה יעבוד. נמאס לי להלחם בהתמכרות הזו. אני כל הזמן שומעת שאחרי 3 שבועות הגוף מתאזן והקשיים נעלמים. מה דעתך? אם זה נכון למה נשברת דווקא אחרי חודש ולא לפני כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה באמת מה שמוזר ...

פלג
    13/11/2008

בהתחלה הכל היה קל (באופן יחסי) ואז לקראת סוף החודש הראשון משהו הסתובב לי במוח במקום להסתכל על אנשים שמעשנים ולרחם עליהם התחלתי לבהות בהם בתשוקה... זה מאוד מתעתע צריך להיזהר כמה שיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב לא חושב שנשברתי...

פלג
    13/11/2008

אני לא מעשן סיגריות כלל - רק מכור לסם עצמו וזה בעייה בפניי עצמה של התמכרות אבל ללא נזק לגוף ככל הנראה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק - לא הגדרתי את זה נכון

שוש
    13/11/2008

פשוט ראיתי כמה קשה לך אחרי חודש אז פשוט שאלתי את עצמי ממה זה נובע. אתה יודע שאתה הגורו שלי...ולחשוב שפנית לסיגריה האלקטרונית קצת הדאיג אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכלס..

פלג
    13/11/2008

את צודקת את עכשיו הפכת להיות הגורו שלי עליי אבד הקלח ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק מובהק

אורית רוזן
    13/11/2008

הי פלג, מה שלומך?
    מצטערת להפריע לך להשלות את עצמך (מה לעשות, תפקידי הוא להכניס פיסת
    מציאות גם אם לא נעימה לעתים, ולא יכולתי להתאפק הפעם. )
    הניקוטין כן נותן את אותותיו על מערכת העצבים, משפיע באופן ישיר על תחושות החוסר ביטחון,
    ריקנות וחוסר רוגע שהצורכים אותו מדווחים, לפעמים גם עצבנות ורגישות יתר...)
    תגיד לי אתה אם זה לא פגיעה...

מתנצלת שוב אם היפרעתי לך את שלוותך בעניין,
    המטרה היחידה שלי היא לעזור לך להפסיק
    אשמח לענות ולעזור בכל שאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא משלה את עצמי לרגע...

פלג
    13/11/2008

אבל מהם מחלות סרטניות זפת בריאות עטרן ועוד נפלאות לעומת חוסר ביטחון ? אני לא מזלזל לרגע בתובענות של הניקוטין ומבין בדיוק מה הוא עושה! אני מאמין שכל יום שאני מתרחק מסיגריות עוזר לי ואני אבין עם הזמן שאין לי צורך גם באלקטרונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורית

שוש
    13/11/2008

אני שמחה שאת כאן, אני יודעת לאיזו תחושה את מתכוונת, אני קוראת לה "נמלים בכל הגוף".. נשאלת השאלה כמה זמן אני אמורה לחוש ככה? אני חייבת לציין שבפעם האחרונה שפניתי אליך, את הראית לי כמה אני פוחדת, ברגע שויתרתי על הפחד הצלחתי להחזיק מעמד 5 ימים ללא טיפת ניקוטין (שזה שיא ב- 14 שנה האחרונות ). הבעיה הייתה ביום השישי, חטפתי התקף עצבים בלתי מוסבר (ואפילו בלתי הגיוני) ופשוט הדבר היחיד שראיתי מול עיניי זה סיגריה, ואחריה באו עוד כמה. אני מניחה שאת מבינה את התסכול. מה שלא הסתדר לי זה שבימים הראשונים לגמילה הייתי עצבנית, אבל ההתקף הנוראי ובלתי נשלט הגיע דווקא כשהגוף נקי מניקוטין לכאורה. אני אשמח לתגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו