יום שלישי.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום שלישי.....
    גרציה
    12/11/2008

עישנתי אתמול 4 סיגריות. עישנתי שלשום 4 סיגריות. אני שואלת את עצמי האם אני באמת רוצה להפסיק עם זה? אני כל הזמן חושבת על זה, לא מעשנת יותר בעבודה. ואז כשאני חוזרת הביתה ואני יודעת שאין אף אחד שמסתכל עליי או שאני צריכה להוכיח את עצמי אני מעשנת ואני נהנת מזה, כיף לי לעשן, אני באמת לא שונאת את זה. אני יודעת שהרבה אנשים סביבי יהיו מאושרים מאוד בשבילי שאפסיק. אבל אני יודעת שאני רוצה להיות בצד של הלא מעשנים. זה לא בא לי מתוך רצון פנימי. זה מצב שהוא לא נוח, פעם לעשן פעם לא לעשן לשמור על תזונה נכונה כדי לא להשמין. בעצם להיות בשליטה על הרבה דברים בו זמנית. תעזרו לי ......... מה עליי לעשות במצב כזה ? אני מעשנת מעל 10 שנים 15 ס' ליום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום שלישי.....

הוספת תגובה

• החלטה פנימית עמוקה

אורית רוזן
    12/11/2008

שלום לך גרציה,
    מה שאת מתארת הוא סוג של סיוט שכל המעשנים חווים כשעולה המחשבה להפסיק (בערך כל יום).
    כך שחשוב להבין שמעצם זה שמעשנים גוזרים על עצמנו סיוט בהמון מובנים...

ולכן,
    עלייך לעשות החלטה פנימית עמוקה, באיזה צד את רוצה להיות באמת,
    בצד של המעשנים או הלא מעשנים,
    מה שאני יכולה לומר לך, שגם אם יהיה שלב מעבר (מה שלא בטוח בכלל שיהיה כל עוד ההחלטה ברורה) תמיד תדעי שלקחת את ההחלטה הנכונה בלהפסיק,
    ושיש לה רק יתרונות,
    מה שאי אפשר להגיד על שום החלטה אחרת בחיים.

אם השאלה היא באיזה דרך להפסיק,
    נוכל לעזור ולענות...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו