מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היום הראשוןעתליה16/11/2008
אתמול הבן הצעיר שלי (בן 28) תפס אותי לשיחה וביקש ממני שאתן לו מתנה. ידעתי שהוא מתכוון ומבקש ממני להפסיק לעשן. אז אחרי ה מ ו ן שנים של עישון (בערך 1 קופסא ביום) קמתי הבוקר עם רצון להפסיק לעשן. קניתי לי קופסת ניקוטינל מסטיק בטעם פירות ואני יוצאת לדרך. כולי רצון ותקוה להשתחרר מהתלות שלי בסיגריה. מצפה לחיזוקים במהלך הדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעתליה
אורית רוזן16/11/2008עתליה היקרה שלום רב,
ראשית אני מברכת אותך על ההחלטה והיישום.
חשוב להבין דבר אחד מאוד בסיסי בהפסקת העישון.
נכון, אחד המרכיבים ההרסניים ביותר במנהג, הוא שאיפת האדים המאוד מזיקים לריאות ולמחזור הדם.
יחד עם זאת, הניקוטין הוא החומר הממכר ביותר בסיגריה, וכל עוד את צורכת אותו (ולא משנה באיזה אופן), את נשארת מכורה אליו, ויש סיכוי שזה מאוד יקשה על ההפסקה.
אני מאחלת לך שלא יהיה לך קשה, ואפילו קל.
אשמח לענות על כל שאלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום הראשון
עתליה16/11/2008הבנתי שעל מנת להתחיל להיגמל מהצורך בניקוטין.... יהיה נכון בשלב הראשון להעזר בטבליות המסטיק... איפוא והאם אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ניסיתי את המסטיקים
שרי16/11/2008הורדתי בכמויות העישון לתקופה אבל לא נגמלתי ואחרי זה חזרתי לעשן כרגיל. מה גם שהטעם של המסטיקים היה נוראי. אנחנו מכורים לניקוטין ובמסטיקים יש ניקוטין. זה כמו כמו שייתנו למכור להרואין מסטיקים עם קצת הרואין כדי לעזור לו להגמל. נראה לך שזה יצליח לו??? זה לא מצליח כי הניקוטין ממשיך להיות לך בגוף. שיהיה לך בהצלחה ואורית בטח תסביר לך יותר טוב ממני בשפה המיוחדת שלה את כל העניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)