שלושה שבועות ויומיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלושה שבועות ויומיים
    נטלי 23
    17/11/2008

שלום לכולם, אני "נקייה" שלושה שבועות ויומיים ואני פשוט לא מאמינה ברגע זה שאני כותבת את מילים אלה. יאוווו אין יותר כיף מזה. אני לא לחוצה כל הזמן לצאת לסיגריה.... פשוט טוב לי ורגוע לי דבר שלא האמנתי שיכול לקרות. פעם הייתי יושבת במסעדה ואחרי האוכל הייתי פשוט לחוצה בטירוף לצאת החוצה כבר לעשן(לפעמים קרה שכולם היו יושבים והייתי יוצאת לבד לעשן וחוזרת)....בקיצור כמו שנאמר בספר לדפוק את הראש בקיר כדי להרגיש טוב. אבל יש לי פחד תמידי שנמצא בי שברגעי משבר גדולים למיניהם אני פשוט אקח שחטה מהגועל נפש הזה ואפול למלכודת הזאת שוב. למישהו יש עצה איך אני מוציאה את הפחד הזה שבי??????אפילו לפני כמה ימים חלמתי שאני מעשנת וקמתי בתחושה של כעס על עצמי שעישנתי(מזל שזה היה רק חלום)חחחח.... למישהו יש עצה....? נ.ב נרשמתי למכון כושר ואני חושבת שזה טיפה עוזר הבנייה של הרגלי חיים טובים ובריאים ורמיסת ההרגלים הרעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלושה שבועות ויומיים

הוספת תגובה

• לנטלי

אורית רוזן
    17/11/2008

נטלי היקרה,
    כל כך שמחה לשמוע שנחלצת מהצרה, ושאת מאושרת... עם גישה כמו שלך, אין לי ספק
    שזה לכל החיים.

חשוב שתיזכרי שהפחד הוא חלק מהמלכודת, שקובר את המעשנים עמוק בבור,
    הרבה יותר מפחיד לעשן מאשר לא לעשן.

אם וכאשר תיתקלי במצבים קשים בחייך, מה לעשות? החיים מזמנים לנו התמודדויות לא פשוטות לפעמים, תמיד תזכירי לעצמך שלו תעשני, גם הבעיה האמיתית לא תיפתר, וגם תוסיפי לחייך עוד קן של שרצים שניקרא עישון סיגריות, שלמזלך לפחות מימנו ניפטרת.

היפסקת להרעיל את עצמך באופן קבוע, תהני !!!
    כמו שאמרת, את עושה דברים טובים ומזמנת לחייך עוד שכאלה

ברכותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו