היום השני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היום השני
    אבי
    19/11/2008

לפני חודש וחצי עשיתי עסקה עם בתי הגדולה(בת 10) שאם היא תעמוד באיזשהי מטרה שדיברנו עליה , אזי אני אפסיק לעשן מיידית. היא אמנם לא עמדה ביעד אבל הייתה קרובה מאוד וראיתי שהיא מאוד מאוד התאמצה ולו רק בגלל שהיא רצתה שאפסיק לעשן. יש לציין שהמטרה שלה הייתה אמורה לעשות לה גם טוב אבל זה לא היה חשוב מבחינתה. הגעתי אתמול בבוקר להחלטה ובאמת זרקתי את כל הסיגריות שהיו בבית וביקשתי גם מאישתי שתזרוק (היא מעשנת אולי קופסא בשבועיים אבל לא רציתי את זה זמין לידי). היום הראשון היה קשה ומלווה בהרבה משברים, אם להיות ישר עם עצמי אז אני יודע שאם הייתה לי סיגריה זמינה אתמול בערב אז בטוח שהייתי מעשן. אני לא מפחד משעות היום, הבעיה שלי מתחילה אחר הצהריים ונמשכת עד השינה, אלו השעות שבהן אני פחות עסוק ויותר משועמם. אני גם מפחד מהמפגש הראשון בבית קפה עם מישהו שישלוף אחת. אני מקווה שבכל יום שעובר אני אתחזק יותר ויותר, בינתיים אני פה מבלבל לכם את המוח וכך העברתי עוד 5 דקות. אעדכן אתכם כל יום איך אני מתקדם, בשאיפה...להצלחה. יום טוב ונקי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היום השני

הוספת תגובה

• העיקר המצב רוח !!!

אורית רוזן
    19/11/2008

אבי היקר !

מברכת אותך על ההחלטה והיישום - ניכנסת לרשימת ברי המזל !!!

נראה לי שבאופן טבעי יש לך את הגישה הנכונה לעניין, אתה לא לוקח את זה ברצינות מידי וזה כבר מרענן ומגדיל את הסיכויים להצליח. ההחלטה רצינית מאוד, אך מהרגע שלקחת אותה, ככל שתיצחק ותהנה ממנה יותר כך יכולת השבירה שלך מצטמצמת.

חשוב לזכור שבאמת הרבה יותר כיף ושמח לא לעשן,
    כי איך שלא נהפוך את זה הרבה יותר מפחיד לעשן מאשר לא לעשן.

ובכל סיטואציה שמפחידה אותך, תמיד כשתיתקל בה תזכיר לעצמך שזה שמדליק
    את הסיגריה ושואף את האדים המסרטנים לריאותיו הוא הפראייר האמיתי.
    ושאתה בוחר לא להרעיל את גופך יותר !!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו