מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 5 ימיםאבי23/11/2008
מתחיל היום את היום השיש, אתמול הייתי ביום הולדת והייתה כל כמה דקות נהירה של המעשנים לחצר. הרגשתי חזק ולא היה לי ספק שאני לא נשבר. אבל....כשאני מסתכל על העתיד, לצערי אני לא רואה את חיי ללא סיגריות (החופשה הבאה, הישיבה בבית הקפה וכו' ), איך אני משתחרר מהרגשה זו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי אבי - כל הכבוד...
אורית רוזן23/11/2008
הי אבי,
ההרגשה שמימנה אתה צריך להשתחרר היא בעצם מחשבה.
מה שגורם לך לא להיות מסוגל לוותר על הסיגריה שבארועים כאלה ואחרים היא השקר (שכל המעשנים ד"א מסתובבים איתו), שסיגריה משפרת לנו את ההנאות בחיים.
אבל לכבוד יום ראשון בבוקר יש לי במיוחד עבורך חדשות משמחות,
סיגריה מעולם לא שיפרה לנו שום ארוע או מצב, הארועים בעצמם הם מאוד כייפים,
וללא מעשנים הם יותר כייפים כי המוח שלהם לא מוטרד בזה שהם צריכים כל הזמן לצאת לעשן,
והם פשוט יכולים להנות מחופשה, ארוחה, וכו'...
האמת היא שהמעשנים הם המסכנים שלא מסוגלים לדמיין את עצמם נהנים משום דבר
הכי אלמנטרי ובסיסי בחיים ללא מנת הרעל שנילוות.
תיצמד לכיוון המחשבה הזה,
ולא תהיה לך שום בעיה !
ואם תעלה בעיה, תזכיר לעצמך שהיא שיקרית !!!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע בלי
עתליה23/11/2008היום בדיוק לפני שבוע הפסקתי לעשן. הפסקתי לצרוך את הסיגריה שבלעדייה לא קמתי בבוקר. הפסקתי לצאת מהבית ותמיד לבדוק האם שמתי בתיק את הסיגריות. הפסקתי לקנות פקט שחלילה לא אתפס בלי... אחרי 35 שנה של עישון רצוף למעט בטיסות ארוכות זה לא קל אך אפשרי... היום אחרי שבוע אני מבינה עד כמה הכל מהראש. ואני מסתובבת גאה בעצמי על כוח הרצון שלי. זה נותן לי את האנרגיה להמשיך...הלאה... ואני יוצאת עם ראש מורם לשבוע השני... הכי קשה זה ההרגלים והרפלקס המותנה:טלפון מצלצל - אני מחפשת סיגריה נכנסת לאוטו - אני מדליקה סיגריה. אחרי אוכל, לפני אוכל, אוי כמה השתעבדתי מקוה ויודעת שיצאתי לחופשי... לכולם חיזקו ואימצו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעתליה ברכותי
אורית רוזן23/11/2008
יפה מאוד, החלטת ופעלת, ונשמע שאפילו כיף לך ואת גאה בעצמך, מעולה!!!
יש לי הצעה בשבילך, תנסי אותה ותחזרי עם תגובות.
בכל פעם שאת עושה משהו שנהגת לצרף אליו סיגריה, במקום להגיד זה קשה בלי הסיגריה,
תגידי לעצמך "איזה מזל יש לי שפחות מנת רעל נכנסת לגופי, ושאני מסוגלת לעשות היום כל דבר בלי להרעיל את עצמי ליד".
תנסי לשנות את הגישה,
ואולי מקשה זה יהפוף למהנה ?!?!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקתי
אטיה24/11/2008היי, זו אני אטיה, הרבה זמן לא הייתי פה. מחר אני חוגגת 2 חודשים ללא עישון. מה שרציתי להגיד לך אבי פשוט מאוד. על תחשוב יותר מדי. עמדת בכבוד במסיבה ביום שישי. הוכחת לעצמך שאתה חזק יותר מהכל. שהסיגריה הזו לא תהרוס לך את ההחלטה. פשוט חייה כל יום מחדש. לאט לאט תבין שאתה חזק יותר מהכל. אני כבר חודשיים שלא נגעתי ואין לי כוונה לעשן יותר בחיים !!!!! אנחנו חזקים הרבה יותר ממה שאנחנו אפילו חושבים. דרך צלחה !!!! תיכנס לפורום זה עוזר. כתוב מידי פעם זה גם עוזר. תיכנס לאתרים שמדברים על סיגריות על הפסקת עישון, מחלות סרטן וכו' ותראה כמה כח אפשר לשאוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)