מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ???peleg Has Left The Buildingפלג24/11/2008
כנראה שלא.. אני עדיין פה אבל אני מרגיש שכל אחד פה שהפסיק לעשן לשעה הההפסקה שלו יותר שווה משלי אני לא נגעתי בסיגריה כבר יותר מחודש וחצי עוד מעט ואני כמעט לא זוכר איך האקט הזה של לעשן סיגריה אמיתית מרגיש אני שמח שאין ריח לא מהבגדים ולא מהפה והבושם נשאר עד סוף היום אבל אני כל הזמן מתעסק בזה בסיגריות,עישון ,ניקוטין מביט במעשנים מרחם עליהם או מקנא בהם מופתע מחוסר המחשבה שלהם או מקנא בקלילות שלהם הפרדוקוס בין זה שאני מבין שדי זה נגמר אין טעם להרוג את עצמך וכו... לזה שדי בא לי ודי פשוט מפוצץ לי את הראש אני חושב שאני אדם די אינטלגנטי אז למה זה ככה ? למה אין השלמה? למה אני לא מניח לזה ? כל הזמן קורא ומתעסק בסיגריות מנסה לחפש פתחי מילוט אולי מפה אולי משם .. אבל אין פשוט אין וזה פשוט לא יגמר לעולם או שחוזרים או שממשיכים ככה אני ממש לא צריך תמיכה כרגע סתם בא לי לשתף אתכם כי פשוט במצבי אין מה לעשות כנראה בהפסקה שלי הצלחתי להפתיע את עצמי כל כך ממש תפסתי את עצמי עם המכנסיים למטה ! וכנראה שוב זה לא נראה לאיזה איזור במוח שלי !! אני לא אשבר לא עכשיו פ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלג פלג נחמד מאוד לשמוע מימך
אורית רוזן24/11/2008פלג היקר,
אני אעשה את זה קצר כדי לעזור לך להתמקד !!!
תנסה להסתכל מהצד על הדרמה שאתה מייצר בהקשר של העישון
ותיבחר אם להיות נישלט על ידה, או לוותר עליה (על הדרמה).
להפסיק לעשן אינו מבחן אישיות,
הבנת את המלכודת, צא לחופשי,
להמשיך ולהתעסק עם זה כל הזמן, זה לבחור להיות בתוך המלכודת.
תהנה ותפרגן לעצמך,
אתה כבר לא צריך להתעסק עם זה
תחייך :-), קח את זה בקלות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט נהייתי דרמה קווין..
פלג25/11/2008מה לעשות? עכשיו אני ממש כמו פולניה גם שטוב לי רע לי... אני באמת מנסה שלא לחשוב זה אבל זה קשה ואני לוקח דברים כאלה קשה (קשה עם עצמי ) אז אני לא ממש מצליח להנות ממהפסקה לגמריי נראה לי שאני מתנהג כמו אלן קאר בהפסקה הראשונה שלו (רק בלי עצבים על כולם) תודה אורית תמיד עוזר לי שאת כותבת לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)