זה פורום פרסומי לחלוטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה פורום פרסומי לחלוטין
    נדב
    24/11/2008

זה פורום מכירות פרסומי של אלן קאר. לא ממש פורום אובייקטיבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה פורום פרסומי לחלוטין

הוספת תגובה

• צר לי שאתה מרגיש כך זו לא המטרה

רמי רומנובסקי
    24/11/2008

מטרת הפורום היא לסייע למעשנים שמנסים להפסיק, הגישה שמנחה אותנו היא כמובן שיטתו של אלן קאר. אודה לך אם תוכל להבהיר מדוע אתה חש כך?
    חשוב לציין כי כמנהלי הפורום אנו מקפידים למחוק הודעות פרסומיות של חברות מסחריות.

כל טוב

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא נכון

אבי
    25/11/2008

נדב, אל תגיד סתם דברים שהם פשוט לא נכונים.
    איפה ראית שזהו פורום פרסומי, האנשים פה עושים עבודת קודש, לי באופן אישי אורית נתנה כמה טיפים שעזרו לי להתמודד.
    אני לא יודע אם בזכותה אני מחזיק מעמד כבר שבוע אבל אין ספק שהיא עשתה את השבוע הזה לקצת יותר קל.
    אתה כנראה מסוג האנשים הנרגנים האלה שיש להם משהו רע להגיד על כל דבר ולכן החברה פה לא ממש מתייחסים אליך אבל לי אין שום קשר ל"אלן קאר" ולכן יכול להגיד את כל אשר על ליבי.
    ולאנשים שמנהלים פה את הפורום אני יכול להגיד, חזקו ואמצו כי אתם עושים עבודת קודש ואני מחשיב אתכם ממש למלאכים.
    כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו