מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היום ה - 59פלג08/12/2008
שלום לכולם למה אני לא מצליח להנות מזה לגמריי?, יש מישהו שגם שואל את עצמו את אותו שאלה כל הזמן? הרי הכתובת נמצאת על הקיר כל הזמן ! ואנחנו מבינים אותה , אז למה מקונן בי הספק כל הזמן ??? כנראה שהפסקה ספונטנית היא כאילו נכונה אבל היא ממש לא! כי אני לפחות מרגיש סקרנות כל הזמן לבדוק ! כאילו סבבה הפסקתי - נחמד , עכשיו בוא נבדוק את אמיתות הדברים... אולי השד לא כל כל כך נורא ? אבל מצד שני ברור שהוא נורא אז בשביל מה לבדוק ? וכך כל הזמן פשוט הרגשה לא טובה לא אוהב כל כך את המתנה שהענקתי לעצמי אולי הייתי צריך לשנוא את הסיגריות כל כך ולתעב אותן ואז היה לי יותר קל כרגע אני ממשיך לטובת משפחתי בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש ימים טובים ויש פחות טובים
אורית רוזן08/12/2008הי פלג,
שמחה לשמוע מימך!!!
יש מין מחזוריות כזו של תחושות בעניין הזה, המעשנים שמתבלבלים כמוך מערבבים את התחושות האלה עם נחישות החלטתם.
אל תיתן לשטיפת המוח להשתלט, לא זו שאתה אמור לעבור תקופה קשה כשתפסיק,
ולא זאת שיחסר לך העישון. גם אם יש רגעים שאסוציאטיבית מתחברים לעישון !!!
זו החלטה פנימית עמוקה אם לשמוח שהפסקת, או להתבאס ולחשוב שאולי אתה מפסיד!
אני בהחלט מבינה אותך, גם כשאנחנו לוקחים החלטות נהדרות לעתים לוקח זמן להתרגל אליהן.
קבל את זה כחלק מהתהליך,
ותמיד תזכור שידך על העליונה והפסקת להרעיל את עצמך.
קודם כל בשבילך ובשביל איכות חייך,
ואח"כ עבור בני משפחתך.
כבוד !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחישות...
פלג08/12/2008היי אורית תודה על תשובתך התומכת העניין אצלי שלא הייתה כזו נחישות... יכול להיות שאני מנסה לערבב כוח רצון (שזה לא מספיק כולנו כבר יודעים!)- עם נחישות! הפסקתי לעשן די סתם ... אמרתילעצמי הנה ספר מסקרן בוא נקרא מה שיהיה יהיה - הספר אכן עשה את שלו אבל עכשיו ,שעברו חודשיים אני לא מרגיש שיש לי מספיק כלים להתמודד עם ההצלחה הזו!! (פשוט אדיוט אה?) אין לי כל כך עם מי לדבר בבית , אשתי שכחה מעניין העישון שלי כאילו הוא לא היה מעולם לא מוכנה לדבר על הנושא יותר .. וזה מפריע לי כי אני מרגיש שאני חייב לדבר על זה לפעמים ואין עם מי.. נורא מצטער שאני חוזר לעיתים קרובות על אותו מנטרה חזור ואזהור בלי סוף אני פשוט מעריץ פה את כל מי שמספר פה על ההנאה הוא מפיק מהפסקת העישון שלו פשוט כייף. בקרוב אצלי - הלוואי... תודה גדולה אורית את מקסימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדע שגם אני הפסקתי מסקרנות גרידא
אורית רוזן08/12/2008
פלג יקירי
מה שחשוב הוא לא מה היה המניע, בכל דרך שלא נפסיק ניתן למצוא את החן והקסם.
למה? כי גם להפתעה ולנון שלאנטיות יש את החלקים הסמויים שמייצגים כוונה אמיתית
שום דבר לא קורה לחינם, ולכל דבר יש סיבה
סמוייה או גלויה
כל השאר הם תרוצים שמחלישים,
תסתכל על עצמך מהצד ותחייך,
קח את הדברים בקלילות,
הרבה יותר מפחיד, מלחיץ, מדאיג ומעורר שאלות הוא העישון
ההפסקה הרבה יותר פשוטה וזוהרת כאחד
תחשוב על זה,
אשמח לשמוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)