מנסה להפסיק לעשן ולא הולך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להפסיק לעשן ולא הולך
    ruka6
    09/12/2008

נסיתי כבר הכול, גולת הכותרת, קיבלתי זריקה בבית-חולים בלינסון, אמרו לנו שנישן 48 שנות לא ישנתי אפילו שעה הייתי רק מטושתשת מזריקה וזה הכל היפנוזה- לא עזר דיקור- מרופא מומחה קח אמרו לי, במקום להפסיק לעשן קיבלתי תאבון מטורף { הוא מטפל באנשים שמנים שרוצים להרזות} כדורי זיאבן - לקחתי קופסה ועדיין לא עזר עצם המחשבה להפסיק לעשן מעצבן אותי, מסטיקים גם לא אז מה כן יעזור? גם התראות של רופאים לא משפיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה להפסיק לעשן ולא הולך

הוספת תגובה

• לא תאמין"!!!!

שרי
    09/12/2008

אבל הספר של אלן קאר עושה פלאים...גם אני לא האמנתי עד שלא קראתי ואני מכירה מספר לא מועט של אנשים שהצליחו רק בזכות הספר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה להפסיק לעשן? אין בזה טעם!

צח
    09/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי מתאים לפורום של חב' סיגריות

אורית רוזן
    10/12/2008

יותר מאשר לפורום של הפסקת עישון :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תאמר נואש- יופי שפנית !!!

אורית רוזן
    10/12/2008

שלום לך ruka6,
    את הצעד הראשון אתה ממשיך לעשות, פונה לעזרה. סביר להניח שאם אתה נחוש בדעתך להפסיק,
    אתה תמצא את הדרך המתאימה לך !!!

חשוב גם להבין, שאתה מייצג חתך מאוד גדול של מעשנים, שיכולים לתאר אותו סיוט, בדיוק כמוך !!!
    ועדיין אני בטוחה שתוכל להפסיק ולהיות מאושר מזה יום אחד.

כל הדרכים בהם אתה מספר שניסית בעצם מייצגים שיטה אחת, שהיא שיטת כוח הרצון.
    אנחנו לשיטתנו נותנים כלים שאינם מתחום כח הרצון והמלחמה בעישון, אלא אפיק של תובנות חדשות בהקשר של העישון שיאפשרו לך לשחרר ולהשתחרר מהמועקה הזאת באופן סופי.

אנחנו ניתן כילים, ואם אתה תשתמש ותיישם אותם
    אני בטוחה שתהיה משוחרר כמו עוד הרבה מילניונים שמסתובבים בעולם !!!

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו