מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולי הפעם???שוש10/12/2008
הי חברים, היום הרביעי ללא סגריות ולמען האמת, הפעם באופן מפתיע זה באמת קל ופשוט. עד הפעם הזו כל הפסקה הייתה מלווה בימים קשים, עצבים , הרבה עצבים, ואחרי כמה ימים נשברתי. הפעם זה שונה, והרבה בזכותך אורית. בכל פעם שפניתי אליך וסיפרתי לך על העצבים, קריז, ההתמכרות המטורפת לניקוטין, את כיוונת אותי לעניין הפחד. ואמרת לי שמה שאני מתארת נשמע לך כמו הפחד והחשש שיהיה לי קשה. ביום שבת האחרון, עישנתי סיגריה, ותוך כדי העישון הרגשתי את אותה תחושה שאני מרגישה בימים ללא סיגריות (נמלים בכל הגוף). אז נפל האיסמון, התחושה שאני חשה היא רק פחד. מאותו הרגע לא נגעתי בסיגריה. ולמעט רגעים קלים ביום הראשון שלרגע חשבתי על סיגריה, לא נרשמו אירועים מיוחדים, החיים ממשיכים, השמיים לא נפלו והאמת אפילו קצת טיפה טוב לי. היה לי כל כך רע לעשן, הייתי אדם מתוסכל מהעישון, חסר חיים, עצבני בטירוף, לא יוזם ואוכל את החרא שהעולם מגיש לי. עכשיו טוב לי, עכשיו כייף לי . אנ ימאוד רוצה שזה ישאר ככה. ואיך אורית אומרת, מי שלא רוצה לעשן שפשוט לא יעשן. אוריתי, לא מכירה אותך אבל מאוד אוהבת ומעריכה אותך. מקווה להשאר לא מעשנת לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריגשת אותי מאוד...
אורית רוזן10/12/2008שלום לך יקירתי,
מאוד שמחתי לשמוע מימך, ועוד יותר את החדשות הנהדרות שלך.
אני בטוחה שקלטת את העניין, ומעכשיו זה שלך !!!
אני מציעה לך ומזמינה אותך, לצור קשר בכל רגע נתון, ולשאול מה שאת צריכה,
אם יעלה הצורך, לא כי אני חושבת שתצטרכי אלא רק כדי שתרגישי נוח ב-100%
לעשות את זה !!!
עוד תיווכחי לראות שאחרי שעשית לעצמך טוב,
ולא נתת לפחד לנהל אותך,
יבואו עוד דברים נהדרים לחייך !!!
ברכות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך ..
פלג10/12/2008כל כך שמח שאת מצליחה לשמוח מזה - זה לא מובן מאליו תצליחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלג...היית מאמין... אני לא מעשנת
שוש14/12/2008הי פלג, חפשתי אותך כאן לא מעט, ה שלומך? איך מתקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מה נשמע...
פלג14/12/2008כל הכבוד לך, כתבתי לך למעלה גם למה לא ענית למייל שלי בזמנו? לא קיבלת אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אכתוב לך למייל
שוש14/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)