אולי הפעם???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי הפעם???
    שוש
    10/12/2008

הי חברים, היום הרביעי ללא סגריות ולמען האמת, הפעם באופן מפתיע זה באמת קל ופשוט. עד הפעם הזו כל הפסקה הייתה מלווה בימים קשים, עצבים , הרבה עצבים, ואחרי כמה ימים נשברתי. הפעם זה שונה, והרבה בזכותך אורית. בכל פעם שפניתי אליך וסיפרתי לך על העצבים, קריז, ההתמכרות המטורפת לניקוטין, את כיוונת אותי לעניין הפחד. ואמרת לי שמה שאני מתארת נשמע לך כמו הפחד והחשש שיהיה לי קשה. ביום שבת האחרון, עישנתי סיגריה, ותוך כדי העישון הרגשתי את אותה תחושה שאני מרגישה בימים ללא סיגריות (נמלים בכל הגוף). אז נפל האיסמון, התחושה שאני חשה היא רק פחד. מאותו הרגע לא נגעתי בסיגריה. ולמעט רגעים קלים ביום הראשון שלרגע חשבתי על סיגריה, לא נרשמו אירועים מיוחדים, החיים ממשיכים, השמיים לא נפלו והאמת אפילו קצת טיפה טוב לי. היה לי כל כך רע לעשן, הייתי אדם מתוסכל מהעישון, חסר חיים, עצבני בטירוף, לא יוזם ואוכל את החרא שהעולם מגיש לי. עכשיו טוב לי, עכשיו כייף לי . אנ ימאוד רוצה שזה ישאר ככה. ואיך אורית אומרת, מי שלא רוצה לעשן שפשוט לא יעשן. אוריתי, לא מכירה אותך אבל מאוד אוהבת ומעריכה אותך. מקווה להשאר לא מעשנת לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי הפעם???

הוספת תגובה

• ריגשת אותי מאוד...

אורית רוזן
    10/12/2008

שלום לך יקירתי,
    מאוד שמחתי לשמוע מימך, ועוד יותר את החדשות הנהדרות שלך.
    אני בטוחה שקלטת את העניין, ומעכשיו זה שלך !!!

אני מציעה לך ומזמינה אותך, לצור קשר בכל רגע נתון, ולשאול מה שאת צריכה,
    אם יעלה הצורך, לא כי אני חושבת שתצטרכי אלא רק כדי שתרגישי נוח ב-100%
    לעשות את זה !!!

עוד תיווכחי לראות שאחרי שעשית לעצמך טוב,
    ולא נתת לפחד לנהל אותך,
    יבואו עוד דברים נהדרים לחייך !!!

ברכות חמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך ..

פלג
    10/12/2008

כל כך שמח שאת מצליחה לשמוח מזה - זה לא מובן מאליו תצליחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלג...היית מאמין... אני לא מעשנת

שוש
    14/12/2008

הי פלג, חפשתי אותך כאן לא מעט, ה שלומך? איך מתקדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מה נשמע...

פלג
    14/12/2008

כל הכבוד לך, כתבתי לך למעלה גם למה לא ענית למייל שלי בזמנו? לא קיבלת אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אכתוב לך למייל

שוש
    14/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו