עצבנית מאוד-זקוקה לשמוע משהו ממישהו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבנית מאוד-זקוקה לשמוע משהו ממישהו
    מיכל
    14/12/2008

היי לכולם אני ביום הרביעי לגמילה וזולגות לי דמעות בזמן הכתיבה כי ממש קשה לי היום אני עצבנית וכולם מעלים לי את העצבים ולא כייף איתי, יש לי בחילות ונראה לי שאני משתגעת אני עובדת מהבית ואני לא מרוכזת כלל,חשבתי לנקות את הבית אבל הוא כבר נקי, בחוץ יורד גשם אז אי אפשר לצאת לטיול כייפי אני מרגישה שאני יכולה להחזיק את עצמי אבל קשה,מזעזע אותי שאני במצב הזה ממש כמו גמילה מסמים אם מישהו מבין אותי ועבר את זה אני אשמח לשמוע טיפ תודה תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תעשי מה בא לך!

צח
    14/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש ימים טובים ורעים בלי קשר לעישון

אורית רוזן
    14/12/2008

הי מיכל,
    נהדר שפנית, כל הכבוד לך, זוהי אחת הדרכים הטובות להתעודד, לדבר עם אנשים !!!

חשוב שתזכירי לעצמך, שגם בזמן שעישנת היו ימים פחות טובים, ויותר מזה תזכירי לעצמך, שהסיגריות מעולם לא הקלו, הם תמיד הוסיפו סיבות להתבאס...
    יש לעתים למפסיקים נטייה לחשוב שכל הצרות שלהם נגרמו מההפסקה,
    ההפך, אפשר להפסיק להתעסק עם הסיגריות
    ולמצוא דברים שבאמת עושים טוב
    שיחקת אותה, לפכות מהרעה החולה הזאת נפטרת,
    תשמחי, עשית לעצמך דבר אחד טוב
    שיביא אחריו עוד רבים
    אשרך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    14/12/2008

תודה רבה לכם!!!! אני שמחה שהיום עומד להסתיים לפחות היום גיליתי שאני חייבת לעשות משהו פיזי כשאני מגיעה לאי שפיות זמנית תבורכו לחיים בריאים יותר מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו