חודש !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש !!!
    אבי
    16/12/2008

נראה לי שאני אמור לשמוח אבל אתמול אמרתי לאשתי משהו ממש דבילי, אמרתי לה שמאז שהפסקתי לעשן נהייתי אדם יותר עצוב !!! אני יודע שזה ממש מטומטם אבל זה נתן לי מן בוקס לפנים וגרם לי לחשוב על הכוח שיש לסיגריה המגעילה הזאת. עד כדי כך היא עדיין שולטת בי שאני מפחד לשבת בבתי קפה, לשתות קצת אלכוהול או ליהנות מארוחה טובה. די !!! נמאס לי כבר שכל חיי סבבו סביב הסיגריה והמצב לא השתנה בהרבה, אבל NO MORE החלטתי שאני שם עליה זין והולך נגד, דהיינו, יושב בלי סוף בבתי קפה ובבארים, כן מזמין אלי אנשים שאני יודע שיעשנו אצלי בחצר... וכן הלאה, בטח הבנתם את המסר. בנושא אחר, באחת התגובות הקודמות מישהי שאלה מה היא יכולה לעשות פיזית כדי להעביר את הזמן, אז אני יכול למסור לה שהייתה לי את אותה הבעיה והחלטתי מרוב שעמום באצבעות להתחיל לבשל. אני מקווה שלמשפחתי מאכלי טעימים והם לא סתם מנומסים אבל לי זה עושה כיף ומרפה אותי. בהצלחה ותודה לכל הצדיקים שמנסים לעזור פה, יישר כח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש !!!

הוספת תגובה

• אבי אתה חכם

אורית רוזן
    17/12/2008

ואתה מגיע לכל התובנות הנכונות.
    זה בדיוק העניין, מה זה השטויות האלה, בגלל שנתת לעצמך מתנה נהדרת,
    היצלת את עצמך מצרה, אתה צריך להעניש את עצמך ולגזול מעצמך דברים???
    בדיוק ההפך,
    תצא ותבלה, ותמשיך את חייך כאילו מעולם לא עישנת,
    וכשכל אותם מעשנים שממשיכים במלאכתם (כי הם חושבים שאי אפשר בלי זה...)
    עושים את זה,
    תסתכל עליהם ותזכיר לעצמך כל הזמן שהם הפראיירים האמיתיים,
    שמרעילים את עצמם באופן קבוע
    ומפרנסים באמצעות זה את כל אותם עשירים,
    שבונים על זה שהם יחשבו שאי אפשר בלי זה,

תסתכל ותחייך לעצמך,
    תפרגן לעצמך ותהנה !!!
    מעולה שאתה כותב, תמשיך לדווח !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדהים כמה דומים הדברים אצל כולם...

פלג
    20/12/2008

גם אצלי היו משפטים כאלה כל הזמן " "הפכתי לאדם עצוב" "אין לי רגע עם עצמי יותר" ועוד רבים וטובים.. מדהים שזה פועל על כולנו אותו דבר - מדהים. אין סיכוי שיש בזה שמץ של אמת ובכל זאת אנחנו משאירים את הפתח לרווחה חייבים לסגור אותו! ברגע שהוא יסגר יהיה לנו יותר קל . (אוף שיקרה כבר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלג תודה

אבי
    21/12/2008

חשבתי כבר שאני ה"מטומטם" היחידי פה, תודה שהרגעת אותי ונתת לי תחושה שאני "נורמלי" ויש עוד "מטומטמים" כמוני... בלי להעליב, הרי הגענו כבר למסקנה שכולנו היינו מ ט ו מ ט מ י ם !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני מתערבת פלג ואבי :-)

אורית רוזן
    22/12/2008

הי לכם,
    אתם מדהימים שאתם משתפים וחולקים...
    רק דבר קטן פלג (וגם לך אבי), כל עוד תגיד נו שיגיע אתה מרחיק מעצמך את תחושת ההנאה מההפסקה.
    ככל שתחכה, כך יראה לך שזה לא מגיע, וכל רגע יחשב לנצח !!!

עזוב, שחרר, יש לך כל מה שאתה צריך כדי להיות מבסוט מזה שהפסקת,
    אופס, אבל רק דבר אחד, רק אתה יכול להיות מבסוט בשביל עצמך !!!

תנסה, זה עובד !!!
    בברכת הרבה אור ושמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו