מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדנא אלן קארדנה23/12/2008
שלום רב, אני התחלתי לקרוא את הספר וזה מגביר לי את התשוקה לסיגריה יותר, האם מפגש של 6 שעות יכול לשנות לי את המחשבה? מה ההבדל בין לקרוא את הספר לבין ללכת לסדנא לשמוע מה שכתוב בספר, שאלה שנייה: למה בשביל 6 שעות משלמים כל כך הרבה כסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד על הסדנה
רמי רומנובסקי24/12/2008מאיה שלום,
ראשית אני מציע שתמשיכי לקרוא את הספר ותראי אם הוא עוזר לך, זה בסדר שאת רוצה לעשן, זו גם ההוראה שנותן אלן קאר לקוראיו, להמשיך לעשן עד סוף הספר.
בנוגע לסדנה, ובכן הספר לא מספיק לחלק גדול מהאנשים ואחוז גדול ממשתתפי הסדנה בארץ ובעולם הם אנשים שקראו את הספר ונזקקו לעזרה נוספת.
אמנם הגישה היא אותה גישה אך הסדנה היא הדרך האפקטיבית ביותר להעברת השיטה והיא עובדת ברבדים שהספר לא עובד בהם. ההבדל בין הסדנה לספר זהה להבדל בין קריאת ספר עזרה עצמית לבין פגישה עם איש מקצוע מומחה בתחומו.
מחיר הסדנה אינו כולל רק את המפגש הראשון של 6 השעות למרות שמרבית האנשים יסתפקו בו, המחיר כולל גם 2 מפגשי חיזוק שונים בתוכנם שמטרתם לעזור לאנשים שלא הסתפקו במפגש הראשון או כאלו שהפסיקו ונפלו שוב בדרך, כמו כן לקוחותינו זכאים לתמיכה טלפונית ללא הגבלה וכמובן לאחריות מלאה להחזר כספי במקרה ולא הפסיקו לעשן.
ככל הידוע לי אנו הרשת הבינ"ל היחידה בתחומה שמחזירה את הכסף, בכל מקרה אם את מעשנת הסכום זהה לסכום שמעשן ממוצע מוציא על סיגריות בפרק זמן של 3 חודשים ואם לא תפסיקי תקבלי את הכל חזרה, כך שאין מה להפסיד.
מאחל לך הצלחה בכל דרך שתבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)