חסרת עמוד שדרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת עמוד שדרה..
    שחר
    02/01/2009

האם יכול להיות שאני האדם היחיד בארץ של מסוגל להפסיק לעשן?? קראתי את הספר, הייתי בסדנא (4 פעמים!) מבינה הכ-ל... בעלי הפסיק לעשן לפני חודשיים כך שגם התירוץ שקשה לי כי הוא מעשן הלך.. ואתמול הפסקתי גם אני. אבל אני לא מצליחה לשמוח מזה! אני עצבנית, ועצובה, ויש לי יובש מטורף בגרון..והעיניים שלי כבדות, יכולה לישון כל היום...אז את כל התיאוריות אני מכירה, אבל לא מצליחה להאמין להן באמת.. אז יכול להיות שפשוט אבוד לי?? מיואשת....ובא לי סיגריה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת עמוד שדרה..

הוספת תגובה

• שחר היקרה

שחף אשכנזי
    02/01/2009

צר לי לשמוע, אכן חוויה מאד מתסכלת!
    מאידך, אני רוצה לומר לך באופן חד משמעי: לא אבוד לך!!!
    את יכולה ליצור עימנו קשר ולבקש לשוחח איתי.
    תיזכרי: הפסקת עישון אינה קשורה לאופי! כש"תחצי את ים-סוף" זה יהיה ברור!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שחף

שחר
    03/01/2009

תודה על הרצון לעזור. לא אתקשר אליכם, כי הייתי בכל הסדנאות, דיברתי בטלפון עם רמי (לא עכשיו, בתקופת הסדנאות), אני יודעת על הפצע שאסור לגרד..ועל כל ההקבלות האחרות, זה פשוט לא מגיע לעומק הנכון. חזרתי לעשן..בהרגשת כשלון ענקית, כי לא יכולתי לסבול את עצמי בלי הסיגריות. עכשיו אני לא יכולה לסבול את עצמי יחד איתן.. נראה לי שאני אנסה את הזייבן, שמספר חברים שלי הפסיקו בעזרתו בחודשים האחרונים (אני יודעת, לא בזכותו אלא למרות התרופה..) וזה בכלל מתסכל כי נשארתי המעשנת היחידה כמעט.. תודה בכל זאת, אני אעדכן אם הצלחתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחף

שרי
    03/01/2009

סתם שתדעי, עד עכשו חשבתי שרק אני זו שנכשלת פעם אחרי פעם בנסיונות להפסיק לעשן. כבר הגעתי למסקנה שכנראה בגלגול הזה אשאר מעשנת לנצח. ניסיתי כבר 6 פעמים עם הסדנה ו.... שוב נכשלתי. החלטתי לוותר כרגע על הנסיונות להגמל. זה לא מצליח לי. בכל פעם אני מצליחה לא לעשן, יום, יומיים, שלושה ו..... חוזרת לעשן בטירוף...ובכפול ומכופל. אני יודעת שזה מתסכל שכולם מסביבך מצליחים להגמל בצ'יק צ'ק ובלי בעיות ואת ...מרגישה שזה לא עובד בשבילך...ואת נטרפת... וקוראת בספר והולכת לעוד פגישה ועוד פגישה ושוב פעם קוראת את הספר...ו...זה לא מצליח לך... אז הגעתי למסקנה שכל אדם הוא שונה במהותו. לדעתי, השיטה של אלן קאר היא טובה מאד. עובדה שהרבה מעשנים הפסיקו לעשן בזכותה. יחד עם זאת כנראה שיש אנשים כמוני, שהם עסוקים מדי והמח שלהם כרגע ממוגנט על כל מיני דברים אחרים ואין בו כרגע את המקום או הכח לדמיון או אולי הרצון של הפסקת העישון. פעם הצלחתי להפסיק לעשן לחצי שנה, היה קל דפקא. לא ממזמן הצלחתי להפסיק לעשן לשלושה שבועות. גם אז היה די קל. כרגע....לא מצליח לי. אז מה???שאני אהרוג את עצמי???:))) לא, ממש לא. אני רק יודעת שיהיה לי כרגע קשה להסתכל בעיניהם של רמי ואורית המקסימים שהאירו לי הרבה שעות בחודשים האחרונים והיה לי כיף גדול מאד להקשיב להם . אני מאד אוהבת אותם ואם הייתי יכולה הייתי מתחברת אליהם לחודש ימים ולא זזה מהם ואז אולי הייתי מצליחה להפסיק לעשן...:)))) אני מאחלת לך בהצלחה ומקווה בשבילך שתצליחי להפסיק לעשן. כתבתי את כל זה כדי שתדעי שיש עוד נשמה פה שגם לה קשה עם כל הניקוטין הזה וגם היא לא בדיוק מצליחה להעיף את הסיגריה מהחיים שלה . אז... אני שייכת לחמש אחוז שלא מצליחים. נו טוב...אי אפשר להצליח בהכל....סתםםםםםםםםםם אני צוחקת. ושוב בהצלחה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

שחר
    03/01/2009

באמת מעודד שיש עוד כמוני.. ואני חושבת שאת צודקת בקשר לזה שאני פשוט טרודה במלא דברים חשובים מאוד אחרים,וכנראה לא פנויה לזה כרגע נפשית. מאחלת גם לך בהצלחה.. תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כישלונות חוזרים

רמי רומנובסקי
    06/01/2009

שחר ושרי היקרות,

צר לי שלא הצלחתן להפסיק, אך אינני חושב שעשיתן משהו לא בסדר וחשוב שלא תרגישו רע עם עצמכן, בחלק מהמקרים זה פשוט לא מסתדר משילוב של כל מיני סיבות.

בכל מקרה הייתי ממליץ לכן לקחת קצת פסק זמן מהנושא, להרפות מהלחץ ולשוב ולנסות שוב אפילו עוד מאה פעמים, בסוף היום המאמץ שווה את זה.

אנחנו מבחינתנו מוכנים לנסות שוב ושוב ותמיד נהיה כאן להושיט עזרה ולתמוך וגם אם לא יסתדר לכן כאן נסו שיטה אחרת, העיקר שלא תרפו את ידכן ותשמרו על תקווה.

מאחל לכן בהצלחה

רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו