מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקראת 3 חודשים ו.. ומתחיל להמאס עליפלג03/01/2009
שלום אני מרגיש לאחרונה את הסיגריה מתחילה לדגדג לי שוב. לא שזה בלתי נסבל או משהו כזה, לא משהו פיזי שאי אפשר להתגבר עליו אבל סתם נמאס לי וסתם בלי סיבה בא לי לחזור.. זו בעיה כי בא לי באותו המידה להישאר לא מעשן ומצד שני בא לי להיות מעשן (גם וגם חחח) ברור לי שאי אפשר וזה מאוד מתסכל אותי ומדכא אותי. בניגוד להרבה מהאנשים פה שהקיאו כבר מהסיגריות לי זה עוד לא קרה, הפסקתי סתם באופן ספונטני וכנראה בגלל זה אין אצלי השלמה עם העניין שהפסקתי. כרגע נראה לי שאני פשוט מחפש בנרות את ההזדמנות הראשונה ליפול העובדה שאני לא מעיז היא עובדה בשטח, אבל נובעת לא מהשלמה עם העניין ,אלא מפחד שהתעורר אצלי (דווקא מאז שקראתי את הספר) אני מרגיש שאם אחזור לעשן אחרי כל הזמן הזה.. ואחרי שהבנתי את כל הפיקציה שבסיגריה, לא אצליח להפסיק לעולם . ואני חי עם הפחד הזה כל הזמן אני פשוט חרד מזה ולא מצליח להשתחרר מהפחדים שנזרעו בי.מאז הפסקת העישון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה פלג
שחף אשכנזי03/01/2009יש תופעה שמתרחשת לעיתים, כחודשיים שלושה אחרי שמפסיקים לעשן, אשר בה מרגישים:"טוב, ניצחתי! אז מה עכשיו?" בנקודה זו בדיוק צריך לזכור שתחושה זו או הפחד הנלווה נובעים מהצלחה! אם בנקודה זו נדליק סיגריה אז נרגיש הכי טיפשיים אי פעם, מאידך זה המקום שבו אם מזכירים לעצמנו כמה כיף שזה מאחורינו אזי היתרונות האמיתיים של הפסקת העישון מתחילים להתחוור. תזכור החלק הטוב באמת עוד לפנייך!
כל הכבוד על שלושה חודשים כפיים! עכשיו הזמן להינות באמת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הדברים...
פלג03/01/2009זה בדיוק מה שאתה מתאר "נו מה עכשיו?" אני באמת מקווה שאצליח להחזיק עוד וגם שיבוא לי קצת נחת ממהפסקה כי בנתיים - זה לא הואוו שציפיתי לו ואולי לא היה נכון לצפות לכלום בעצם! נקווה לטוב שוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד!
שחף אשכנזי04/01/2009פלג
אכן המפתח טמון בלא להתעסק בצפייה! זה קצת דומה לניסיון לשלוט בשאיפת ונשיפת אויר לריאות על ידי מחשבה מכוונת. תנסה לעשות את זה במשך שתי דקות תוך כדי שאתה עסוק בעיניינך ותראה כמה זה מעצבן. ברגע שתפסיק לחכות לזה החוויה תבוא אלייך. יכול להיות שכדאי לך לקרוא שוב את הספר ואז להתחיל בגישה זו מרגע סיום הקריאה.
בהצלחה! אשמח לשמוע ממך בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה וזה לא מרפה
פלג06/01/2009תודה שוב על מילותיך אני לא יכול להפסיק לחשוב על סיגריות וזה די מטמטם אותי לא ממש בא לי לקרוא את הספר שוב (הוא קצת מדכא למען האמת) פשוט נמאס לי אם זו התמודדות של כל החיים אני נראה לי פורש ... אני די אומלל כבר 3 חודשים לא נהנה מהיתרונות וכל הזמן חושש ומפחד לא יודע ממה אבל פשוט נהיה לי עצוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

