מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה דעתכם על אלן קאר?גלינה06/01/2009
יש לי בעיה בריאותית ואתמול נאמר לי שעליי להפסיק לעשן כדי להרפא. כבר יום ו6 שעות וחצי לא מעשנת. יש לי גם שני חתולים מקסימים שסובלים מעישון פאסיבי, הצעיר ביניהם בן 4 חודשים ואצלי מגיל שבוע. אלן קאר עולה 1800 שח ל3 פגישות. מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופס
גלינה06/01/2009טיפ להבא: לשים לב מי מנחי הפורום לפני השארת הודעות מטומטמות.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת על הסדנה
רמי רומנובסקי06/01/2009הי גלינה,
כמובן שאני ושחף משוחדים בנושא שנינו היינו מעשנים ושנינו הפסקנו באמצעות השיטה, שנינו כיום מנחים את הסדנה.
ייתכן וחלק ממשתתפי הפורום יוכלו לענות לך, אך שימי לב לקבל חוות דעת מאנשים שהשתתפו
בסדנה, ולא מדעתנים חסרי ניסיון, אחרת הם לא יוכלו לתת חוות דעת אמיתית.
רק לחדד את דבריך מחיר הסדנה הוא עבור פגישה אחת (רוב האנשים מסתפקים בה) בעת הצורך תוכלי להשתתף בסדנאות חיזוק (ראשונה ובעת הצורך שנייה) ללא תוספת תשלום.
אם לא תצליחי להפסיק בעקבות שלושת הסדנאות תקבלי את כל כספך חזרה.
אני מזמין אותך למצוא הצעה דומה בארץ או בעולם.
מאחל לך הצלחה בכל דרך בה תבחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)