טיפ קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפ קטן
    רועי
    08/01/2009

נכון שקשה מאוד להפסיק לעשן.... כל מי שניסה אי פעם מכיר את התחושה, את החולי, את תופעות הלוואי, חוסר המצב רוח, כניסה למיטה בכל עת שמתאפשר וכו' וכו' וכו'.... אבל לכל אלה שנגמלים: טיפ קטן שיעודד אותכם וימריץ... לכל אחד בעולם יש יצר תחרותי.... ולו הכי קטן... נצלו את הדברים האלה על מנת לסייע לעצמכם.... תתחרו עם עצמכם, וסיפרו את השעות, את הדקות ואת השניות שאתם לא מעשנים, כמובן את הימים ואת השבועות... מרגע לרגע יהיה יותר קל וגם יותר מהנה, לגלות שכבר יום שלם לא עישנת, יומים שלמים, שלושה, שבוע, חודש.... זה פשוט ענק.... תתגאו בעצמכם כ"כ כך שלא תרצו לחזור לעשן... וזיכרו, אף אחד לא כופה עליכם את ההפסקה. אתם עושים זאת למענכם, זיכרו שתמיד אתם יכולים לחזור לעשן.... אבל אין צורך לסבול ממשהו שאתם באופן חופשי בחרתם לעשות.... לחיים נקיים וללא סיגריות ותלות...... שיהיה בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפ קטן

הוספת תגובה

• צודק ..

פלג
    08/01/2009

באמת יותר קל להסתכל על הדברים ככה - אין צורך לסבול מהחלטה עצמית אם לחזור או להפסיק. אצלי הדברים קצת הסתבכו מידי יש לי כמה בעיות עם הסיגריות : אני חושש מהן כמו מאש - וזה עושה לי רע החששות הללו כי מה כבר יכול לקרות אם אעשן? לא אמות (לא ישר לפחות חחח) אני מרגיש שאחרי שהפנמתי את הספר כל כך טוב ואת כל הרעיונות אם אני נופל אין לי דרך חזרה יותר לכן אגב אני לא הולך לסדנא כדי לשמור אותה להיות "נשק יום הדין"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מחזק מה שרשמת. תודה!

נועה
    15/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו