נקייה כבר 3 שבועות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקייה כבר 3 שבועות..
    נועה
    15/01/2009

אז הנה עברו להם 3 שבועות ללא ניקוטין ועשן (אחרי 11 שנים של התמכרות ). ונכון- באמת זה הולך ונהיה קצת קל יותר. קצת. בהתחלה הייתי ממש בדיכי ולא יצאתי מהבית , הרגשתי כל הזמן צורך עז להיות בשליטה, כי ברגע שארפה בטח אעשן קופסא.. אבל אי אפשר להעביר ככה חיים נכון? כל הזמן בתחושת איפוק. זה לא כיף. אז כשכבר הרפיתי בשבוע האחרון, פשוט התחלתי לזלול יותר. ופעמיים כששתיתי אלכוהול, ממש ממש ממש היה בא לי סיגריה. אז מה בעצם אני אומרת פה? שמאחורי הסיגריה יש הרבה פסיכולוגיה, ושאני לא פסיכולוגית... אבל עיניני השליטה -חוסר שליטה בחיינו , או בחיי הפרטיים בלבד, מאוד דומיננטיים.. איך עוד לא מצאו לזה פתרון בפסיכולוגיה המודרנית??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקייה כבר 3 שבועות..

הוספת תגובה

• מקסימה..

נועה
    15/01/2009

אוי סמדר זה מקסים מה שרשמת, ומאוד נגע בי. קראתי גם את מה שרשמת בתחילת ההפסקה שלך, ואני מקווה שאצליח לבחור באחת השיטות שהמלצת עליהם ל"העלמת קריזים", כגון לבעוט בכרית וכד', מאשר לאכול... שזה מה שקורה בינתיים לצערי.. בכל מקרה הרבה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסתום את הפה...?!

סמדר
    15/01/2009

מסתבר שהסיגריה עזרה לנו לסתום את הפה, ועכשיו האוכל עושה את זה במקומה. [ואני לא מדברת על פיצוי: אוכל במקום סיגריה]. אז מסתבר גם שעלינו לזכור שהפה שלנו נועד לעשות עוד כמה דברים חוץ מאשר ללעוס ולמצוץ [אני מתכוונת לסיגריה, איזה ראש כחול יש לך... ;-))], כשהעיקרי בהם הוא: ל ד ב ר ! או בהשאלה גם להזיז את הפה בתנועות של דיבור. אז הנה ההזמנה ללמידה: מה אני רוצה לומר ולא אומרת? למי אני צריכה לומר מה, ואני לא אומרת? איזה כאב יש לי לצעוק החוצה? איזה כעס יש לי שאני צריכה למלל? ואם עד היום סתמתי לעצמי את הפה עם הסיגריה, האם אני באמת מעוניינת להמשיך לסתום לעצמי את הפה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו